avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate sara

Activitate sara

Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil "2"
multumesc pentru raspunsul promt!..acum sunt lamurita..:ok:
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil "2"
VA MULTUMESC !!!
-asa stiam si eu ,doar ca mi-a zis o prietena ca este o noua lege potrivit careia si in cazul in care esti studenta poti beneficia de indemnizatie..:)ma gandeam eu ca ar fi prea frumos..:stunned:multumesc mult pentru amabilitate!
Răspuns la discuția termen mostenire
maine voi incerca sa merg la un notar sa vorbesc cu dansul si sper sa se rezolve toate sa nu fie probleme!va multumesc inca o data pentru raspunsul dumneavoastra!


cu stima Sara
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil "2"
sa inteleg ca nu ma lamureste nimeni..?:(off..:(
Răspuns la discuția termen mostenire
va multumesc mult de tot..:vishenka:sunt mai linistita acum, in fine ideea era ca bunika e mama tatalui..si tatal a grijit-o pana in momentul decesului survenit in urma unui accident, iar contractul dintre bunika si tatal era facut pt. locuintza unde avea domicilul tatal..deci practic toata averea e acea casa cu terenul aferent..si juristul imi zicea ca nu se poate deschide succesiunea....dar acum am inteles..multumesc mult de ajutor!

cu respect Sara.
Răspuns la discuția termen mostenire
va rog sa ma ajutati si pe mine!
in 2saptamani se implinesc 2ani de la decesul tatalui si inca nu am depus actele pt. succesiune..si acum am vazut ca sunt taxe mai mari dupa doi ani..adika?...cat de mari?..precizez ca sunt mai multi mostenitorii..si nu a depus nimeni actele respective..:(aa..si inca o nelamurire..sa inebunesc nu alta..#-omi-a zis un domn jurist ca nu se poate face procedura de succesiune pt. ca in momentul vietii tatal a facut un contract de vanzare -cumparare cu uzufructviager(sper sa nu zic prosti..scuze :">)..cu bunika..iar aceasta din urma traieste in momentul de fata...adika nu se poate face atata timp cat bunika traieste?:help:mie personal mi se pare ceva absurd..dar ma rog..poate nu-i asa..sper sa nu fie asa..:((
-va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Indemnizatie crestere copil "2"
:help:as dori sa stiu daca beneficiez de indemnizatie pt. cresterea copilului in cazul in care sunt studenta in primul an..:hm:multumesc anticipat:rolleyes:
Răspuns la discuția Protectia consumatorului
Poate cineva sa-mi spuna si mie daca OPC poate interveni in legatura cu contractele abuzive in care sint percepute comisioane nejustificate si pe care asa cum bine stim cu totii, le poti semna fara sa le citesti imprealabil?
Multumesc mult!
eu vreau sa intreb daca diferentele de curs valutar la credirele pe termen mediu si lungsint deductibile daca gradul de indatorare este mai mare decat 3, daca nu e in regula sa le duci in 471? pina la deductibilitatea lor? asa spune codul fiscal art 23, dar tot el spune la alin 4 al aceluiasi articol ca , creditele obtinute de la institutii de creditare romane sau straine nu se supun prezentului articol. nustiu ce sa inteleg si cum sa interpretez. multumesc celor care ma vor lamuri!
dar daca copilul a depasit varsta majoratului dar unchiul meu ii datoreaza o renta periodica pana la incetarea starii de nevoie (asa scrie hotararea judecatoreasca)- asta in virtutea faptului ca l-a accidentat pe tatal copilului acum 11 ani.Ce inseamna incetarea starii de nevoie ? ce articol din ce lege sa invoce? are vreo sansa sa scape vreodata de aceasta sarcina?va multumesc!