Buna seara!
Am o situatie la care nu gasesc solutia:
Ma gasesc in fata unui conflict cu asociatia de proprietari, mai precis cu cele doua doamne care ocupa functiile de casier si presedinte, care refuza sa-mi aprobe cererea de debransare si aprobare a montarii unui contor de gaz pe motiv ca am o suma restanta de plata, suma reprezentand niste penalitati neachitate. Problema este ca aceste doamne refuza sa-mi aduca la cunostinta orice lamurire privind aceste penalitati, desi am intreprins toti pasii necesari. Astfel eu sunt pus in fata unui fapt fara sa mi se aduca lamurire. Precizez faptul ca asociatia a avut multe erori de acest gen de-a lungul timpului atat in ceea ce ma priveste cat si in alte cazuri, fapt ce-mi alimenteaza mie suspiciunile vis-a-vis de corectitudinea acestor evidente.
Intrebari:
Cui ma pot adresa pentru a verifica daca aceasta suma este corecta si totodata de a verifica istoricul activitatii asociatiei in ceea ce priveste calculul datoriilor mele?
Cui ma pot adresa pentru a reclama tratamentul grosolan la care am fost supus in relatia cu asociatia?
Ce pot face pentru a ma detasa de acest sistem in cel mai scurt timp posibil?
Multumesc anticipat, Virgil!