avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Activitate enikocseke

Activitate enikocseke

Discuție CFP
In ce situație se poate refuza CFP la o Primarie? este vorba despre un lucru care nu apartine UAT-ului si sunt nevoit sa fac stampila CFP si pe urma sa platim factura.
Discuție Impozit padure
Bună ziua, Composesoratul are o padure cu destinatie de rezerva naturala, Avem controale si ei zic ca trebuie calculat impozit pentru terenul respectiv incepand cu anul 2016 noul Cod Fiscal. Ce articol reglementeaza acest lucru?
Discuție Referendum
Ce atributii are un secretar al primariei inainte si in timpul referendumului octombrie 2018? Sunt nou, si as dori sa ma ajutati, Multumesc.
Discuție Taxa cladire
Buna ziua.Cum se calculează taxa pe cladire in cazul cladirii concesionate, am vazut exemple in Codul fiscal si in Norme ale Codului fiscal, dar nu inteleg care este cota taxei.Multumesc
De la ce data este in vigoare Legea cu care avem obligatia trimiterii dosarului fiscal al mijlocului de transport cu contract de cumparare cumparare la Primaria cumparatorului .Sunt nou în domeniu, si am nevoie de ajutor.Multumesc.
Bună ziua.Ce trebuie să facă primarul sau un coleg din primărie după ce a fost executat munca in folosul comunitatii dupa o hotarare judecatoreasca? Ce tabel sau pontaj trebuie sa trimite la Judecatorie?Sunt nou in domeniu, daca ma puteti ajuta.Va multumesc.
Ce fel de autorizatie trebuie sa emite Primarul unei localitati pentru transport persoane decedate, nu judetul sau prefectura trebuie sa avizeze astfel de autorizatii?
Bună ziua .
Până la ce dată trebuie să adopte consiliul local hotărârea pentru anul 2017 cu privire la stabilirea impozitelor si taxelor locale?
Răspuns la discuția Codul fiscal
Mulțumesc frumos, care Lege reglementează exact, dacă mă puteți ajuta?
Discuție Codul fiscal
Bună ziua, Dacă un contribuabil are o restanță față de Bugetul Local atunci Primăria poate să achite Facturi pentru Contribuabilul respectiv? (Primăria are voie să încheie contract cu contribuabilul respectiv?)