avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate lumi8

Activitate lumi8

Răspuns la discuția abuz al retelelor de tel .mob.
Raspunsul de la prot. consumatorului intarzie, abonamentul este suspendat si reteaua de telefonie mobila continua sa trimita facturi .
Răspuns la discuția Refuz plata facturi
Ce se intampla cand angajatii retelelor de telefonie mobila folosesc nr. de telefon ale abonatilor in interes personal? In Romania anului 2016 abuzurile au depasit toate limitele .
Buna ziua! Am o problema legata de serviciile unei companii de tel . mobila .Angajatii acestei firme folosesc abonamentul meu de telefon activind diverse servicii pe internet fara acordul meu.. Am refuzat sa platesc aceste servicii si abonamentul meu a fost suspendat. Am primit mesaje ca datele mele personale au fost trimise la o firma de recuperare. Am primit mesaje de pe diverse nr de tel. mob. sa platesc aceste servicii altfel contractul se va rezilia urmand sa platesc taxa de reziliere +„alte costuri . Am facut o sesizare la protectia consumatorului, inca nu am primit un raspuns. Ce ma sfatuiti sa fac? Nu este prima data cand aceasta firma de tel. ma obliga sa platesc diverse servicii fara sa le folosesc. Compania asta a ajuns sa comande pe banii mei si eu sa suport toata acesta .bataie de joc.