avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Activitate 1maymay

Activitate 1maymay

Buna ziua,
Baiatul meu a inceput clasa pregatitoare anul acesta. Invatatoarea lor striga extrem de mult la clasa (am auzit-o, nu exagerez) si copilul a devenit extrem de timorat (si nu doar el)
Mai mult, saptamana trecuta in timpul orei de sport a fost lovit de catre niste colegi
cu picioarele in cap si in burta (totul a pornit din joaca...). Dna prof de sport a sesizat, i-a despartit si a luat masurile pe care le putea lua dansa impotriva celorlalti 2 copii iar la finalul orei i-a comunicat dnei invtatoare ce s-a intamplat. Aceasta nu a luat nici o masura. Nu numai ca nu l-a dus pe copil pana la cabinetul medical, dar nici macar nu s-a uitat in directia lui. Nici pana acum, si a trecut o saptamana, nu a binevoit sa ne informeze asupra incidentului.Ce pot face eu din punct de vedere legal? Copilul nu mai vrea sa mearga la scoala, are cosmaruri. Stiu ca e mai neastamparat dar mi se pare inuman sa-l ignori in asemenea hal. Mai mult, semnalul transmis in clasa este extrem de clar din pacate.
As vrea sa stiu ce pot face din punct de vedere legal, fara intimidari de genul nu e atent, e isteric, nu-l mai primesc la ore fara un parinte care sa asiste la ore, nu are educatie de acasa etc, lucruri pe care dna invatatoare i le reproseaza zilnic copilului. Baiatul merge la scoala obligat, se aseaza in banca, isi scoate penarul si caietul si... atat. Asteapta sa mergem dupa el. Nu mai este curios, nu mai vrea sa afle lucruri noi. Cred ca pur si simplu isi inchide urechile si ne asteapta sa mergem dupa el.