avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Activitate claudia_h003

Activitate claudia_h003

Multumesc mult!
Multumesc mult!
Buna ziua,

Sunt in urmatoarea situatie, avocatul care ma reprezinta intr-un proces de expropriere nu se prezinta la termnele de judecata, Am cerut amanare pentru lipsa de aparare dar eu deja am achitat 6500 la acest avocat. Daca apelez la alt avocat pot recupera cei 6500 ca si cheltuieli de judecata sau nu. Daca nu ce pot face pentru a-mi recupera cheltuielile? Cum as putea proceda pentru ca in preajma termenelor de judecata nu raspunde la telefon. I-am trimis si email-uri si mesaje dar tot dupa termenul de judecata spune ca a intervenit ceva si efectiv nu a putut ajunge.

Multumesc!
cheltuieli de judecata
Multumesc frumos!
Buna ziua,

Sunt titularul unei intreprinderi individuale de instalatii electice, am 2 angajati dintre care un anagajat este electrician. Pot deconta cheltuielile cu autoturisme pentru 2 masini avand in vedere ca folosim ambele masini in activitatea noastra?
Exprimarea din codul fiscal este urmatoarea:
"cheltuielile de funcţionare, întreţinere şi reparaţii, aferente autoturismelor folosite de contribuabil sau membru asociat sunt deductibile limitat la cel mult un singur autoturism aferent fiecărei persoane. De asemenea, este menținută și limitarea la 50% a cheltuielilor aferente autoturismelor, similar regulilor de la impozitul pe profit."

Multumesc