Pe acea varianta nu trecut nr chitantei. Suma la care faceti referire se regaseste in suma totala a pretului. Nu e nimic defalcat.
Ca sa inchei am dat-o la pace cu dezvoltatorul. Alta alternativa nu am avut. Mi se returneaza avansul si am convenit o suma de bani pe care el o va opri pentru "deranj". Daca as fi incercat altceva ar fi durat prea mult si sorti de izbanda nu as fi avut.
Acestea sunt momentele in care iti vine sa pleci din aceasta tara si sa lasi in spate oamenii de ..... care traiesc in ea.
Resemnare amara
Pai haideti sa reiau.
Am facut 3 sau 4 modificari pana am ajuns la varianta finala. Atunci a intrat notarul in birou si ne-a mai dat sa citim inca o data documentele. Erau in ordine. Apoi se mai uita si ea peste ele si "observa" o greseala, care intr-adevar trebuia modificata. Cand s-a intors iarasi cu documentele era modificat ce vazuse ea ca e gresit, numai ca a modificat si pe text mai jos stergand ".../baie". Noi nu ne-am mai uitat acolo. Am verificat doar corectura pentru care plecase in alta camera sa modifice.
In timpul acesta vanzatorii au stat in acelasi birou cu mine si sotia mea.
Am varianta pe care am facut modificari cu pixul. Este tehnoredactata si am pastrat-o din intamplare pentru ca am mai notat ce alte taxe trebuie sa mai platesc pentru contractul de vanzare-cumparare.
In data de 10 noiembrie 2016 am semnat un antecontract pentru achizitionarea unei case in Chiajna. Dezvoltatorul mi-a trimis pe mail un draft si dupa vreo doua schimburi de mailuri am cazut de acord sa mergem mai departe. In antecontract dezvoltatorul se angaja sa imi utileze cele 3 bai ale casei cu obiecte sanitare in valoare de 3250 lei/baie.
Am ajuns la o doamna notar cu care el lucra de mult timp si acolo ne-am mai uitat pe antecontract sa fie totul ok. Am mai facut mici modificari, dupa care apare si respectabila doamna cu documentele oficiale gata de semnat. Eu si sotia ne-am mai uitat inca o data peste ele si erau ok. Se mai uita si notarul si observa o greseala pe prima pagina care intr-adevar trebuia corectata. Cand s-a intors nu am mai verificat in amanunt tot textul. Ne-am uitat doar daca a modificat corect ce observase ea.
Dupa 2 saptamani ne dam seama ca pe acea foaie, respectabila doamna a taiat si ".../baie" din text si am ramas doar cu "obiecte sanitare pentru 3 bai in valoare de 3250 lei". A sters de la final "/baie".
Am avut o discutie cu dezvoltatorul si el a facut pe nevinovatul si mi-a spus ca nu imi da decat 3250 lei pentru toate cele 3 bai. Am zis ca e inadmisibil si vreau sa incheiem pe cale amiabila si sa imi returneze avansul integral. Bineinteles ca nu vrea sa imi returneze tot avansul. Vrea sa imi opreasca daune de 6400 lei. Ce este drept in antecontract scrie ca daca eu ma razgandesc sunt penalizat cu 3000 euro din avans.
Eu as vrea sa imi recuperez tot avansul pentru ca eu consider ca am fost inselat. Ce ma sfatuiti? Am pastrat ciorna pe care sunt trecute si datele mele si ale sotiei, iar acolo apare "/baie". Ma poate ajuta cu ceva?
Multumesc si imi cer scuze daca am scris prea mult.