avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Activitate Virgolici Florentina

Activitate Virgolici Florentina

Sotul meu este plecat in Danemarca si nu vine acasa decat cate 1-2 saptamani . Noi vrem sa mergem sa bagam divort la notar . Am inteles ca pentru depunerea actelor poate sa fie doar o singura persoana si cealalta sa aiba imputernicire . Unde ar trebui sa se duca el , in Danemarca pentru a imputernici pe cineva sa bage actele impreuna cu mine la notar ? La Ambasada cumva ? Si stii ce acte ii trebuiesc acolo ?
Răspuns la discuția Divort si custodia copilului
Mentionez ca sotul este deja intr o relatie . Cea cu care a umbrat si in timpul casatoriei . Ma ajuta cu ceva ?
Sunt casatorita si am un copil de 1 an . Doresc sa divortez . Vreau sa obtin si custodie totala si sa imi trec baiatul pe numele meu . Sotul a si dat in mine si , si in momentul de fata in vorbeste foarte urat . Se poate face asa ceva ? Mentionez ca el lucreaza in afara la negru , el nu are nimic pe numele lui , mie mi ar putea da mama apartamentul care este al meu dar pe numele ei dupa divort , cred ca ajuta si asta la ceva. A , si mai vreau si ordin de restrictie sa nu se apropie de mine . Si dupa cum fac cu pensia alimentara?
Fica mea este casatorita si vrea sa divorteze. Pe langa asta sotul ei are facut buletinul pe apartamentul meu . Nu mai locuieste acolo, dar eu vreau sa il scot de pe domiciliul meu . Cum pot face asta?