avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1778 soluții astăzi
Forum Activitate N_Norbi

Activitate N_Norbi

Mulțumesc frumos pentru răspuns.

O singura întrebare as mai avea, te rog.
Are rost sa strângă fetele semnăturile vecinilor cum ca nu deranjează? ( ele stau la etajul 1, reclamantul la etajul 2, iar ele vor sa strângă semnăturile vecinilor de la etajul 1).
@cyan
Proprietarul a fost sesizat intr-un email de către un “Agent Șef Adjunct de Poliție” cu cele întâmplate in apartament. A fost sesizată si agenția prin care s-a luat in chirie apartamentul. (Doamna Agent imobiliar merge cu fetele la secție in aceasta sâmbătă).
Buna ziua.
3 fete într-un apartament, studente, linistite. Doua lucrează iar una mai mereu plecată. Vecinul de deasupra suna la interfon de nenumărate ori fiindcă ele fac gălăgie (ceea ce nu este adevărat). Au sunat si la poliție , iar mai nou au depus o plângere in scris, in urma căruia trebuie sa se prezinte toate cele 3 fete la secția de poliție. Domnul polițist care ne-a înștiințat despre problema susține ca vecinii au si martori.
Eu sunt Norbert, prietenul uneia dintre fete si intr-o seara se auzea muzica in jumătate de bloc. La ora 00:15 suna interfonul, răspund, iar vecinii de deasupra urlând la mine îmi spuneau sa oprim muzica. Le-am explicat foarte frumos ca muzica nu se aude de la noi (după care mi-a zis ceva de mama si a închis). După asta, la aproximativ o luna s-a depus plângerea in scris. Muzica se aude des, iar ei in continuare susțin ca se aude de la cele 3 fete.
Ultima parte ciudata este ca, la una dintre reclamațiile telefonice, un echipaj de poliția a fost trimis la fata locului, iar fetele cică nu au deschis ușa (ceea ce iar nu este adevărat).
Ps: fetele sunt chiriașe
Întrebările:
Ce fac ele mai exact la poliție?
Cum putem dovedi ca nu sunt ele cele gălăgioase?
Unde se poate ajunge din cauza acestei plângeri in scris?
Eu pot sa devin martor dacă între proprietarul apartamentului si mine nu exista nimic? (Adică, fetele sunt chiriașe, eu nu sunt).

Mulțumesc anticipat.
Buna ziua.
AM patit-o si eu Sambata, 03.12.2016 tot in orasul CLuj Napoca.
Masina din fata mea a trecut pe galben, dar nici eu nu am reusit sa opresc in siguranta si se facuse deja rosu pana am trecut. In spatele meu alta masina, care a trecut si ea.
Am scris la mentiuni ca nu am trecut pe culoarea rosie. Cand am cerut filmarea, politistul mi-a spus ca exista camere in intersectie. De curios am mers sa verific, exista o tablita cu monotorizare trafic si o camera in mijlocul intersectiei care bate spre intersectie (de pe contrasens-ul semaforului "meu"). La primarie mi s-a spus ca stocheaza doar 20 zile filmarile.

Acum intrebarile:
S-a schimbat ceva in lege? Daca pierd, nu se mareste pedeapsa?
Este posibil sa nu stocheze primaria mai mult de 20 zile filmarile, rezultand ca nici politia nu are acces la aceste filmari? Deci nu are nici o dovada? (eu am doi martori, cel din dreapta mea si soferul din fata mea care deja a depus contestatie)
Pentru retinerea de 30 zile, are rost sa depun contestatie? (imi este incomod de sarbatori fara permis, dar mi-ar fi si mai incomod sa raman fara permis, in vara de exemplu, cand am foarte mult de munca).

Multumesc anticipat pentru timpul acordat :).