avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate leonarrrd

Activitate leonarrrd

Răspuns la discuția Gratiere- se poate incadra?
nu se incadreaza pentru ca e recidivist
Răspuns la discuția coruptie
haideti, va rog frumos, raspundeti-mi si mie la aceasta intrebare.
pai se pare ca nu mai beneficiaza nimeni de nicio gratiere pentru ca Iohannis nu a permis sa se intample acest lucru, nu-i asa?
Răspuns la discuția Gratiere
pai si daca fapta a fost comisa pe 17.01.2017? faptuitorul este deja condamnat pe 17.01.2017 seara?
cel mai probabil nu veti primi nimic, ar fi trebuit sa primiti o amenda contraventionala pentru sprayat cu piper pe doamna, dar nu cred ca va fi aplicata ptr ca s-a prescris. termenul de aplicare este de 6 luni de la data savarsirii faptei contraventionale
Răspuns la discuția Gratiere
atunci trebuia sa scrie << sentintelor definitive date pana la 18.01.2017>> pentru ca in textul lor se intelege ca dac-am furat pe 17.01.2017 o masina sunt gratiat.
Răspuns la discuția Gratiere
Art. 6 Dispoziţiile prezentei ordonaţe de urgenţă se aplică numai faptelor comise până la data de 18.01.2017.

---
din acest articol rezulta ca si cei care sunt in acest moment cercetati penal sau urmeaza sa fie cercetati penal pentru fapte anterioare datei de 18.01.2017 sunt gratiati si dosarele lor se claseaza?
Răspuns la discuția coruptie
nu are nimeni nicio idee despre incadrarea clara a faptei postate de mine?
Răspuns la discuția coruptie
n-ar fi mai curand art. acesta?



Infracţiuni de serviciu
Art. 304
Divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice
(1) Divulgarea, fără drept, a unor informaţii secrete de serviciu sau care nu sunt destinate publicităţii, de către cel care le cunoaşte datorită atribuţiilor de serviciu, dacă prin aceasta sunt afectate interesele sau activitatea unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.
(2) Divulgarea, fără drept, a unor informaţii secrete de serviciu sau care nu sunt destinate publicităţii, de către cel care ia cunoştinţă de acestea, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an sau cu amendă.
(3) Dacă, urmare a faptei prevăzute în alin. (1) şi alin. (2), s-a săvârşit o infracţiune împotriva investigatorului sub acoperire, a martorului protejat sau a persoanei incluse în Programul de protecţie a martorilor, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani, iar dacă s-a comis cu intenţie o infracţiune contra vieţii, pedeapsa este închisoarea de la 5 la 12 ani.

Discuție coruptie
buna ziua, as vrea sa va rog sa-mi spuneti in ce infractiuni se incadreaza urmatoarele fapte:


seful de la personal de la o institutie publica ii da subiectele rezolvate unei rude cu o zi inaintea de examenul pentru ocuparea unei functii, pentru a asigura ruda respectiva cu postul oferit de respectiva institutie.