Insa daca formulez o cerere pe care o scanez si o trimit prin email solicitand numar de inregistrare iar copiile mai sus mentionate nu imi sunt eliberate si transmise prin email/posta/curier in termenul de 15 zile de la data solicitarii pot sesiza ITM-ul ?
Anul trecut am decis incetarea raporturilor de munca cu o societate , acestia nu au fost de acord , cumva mi-au gasit nod in papura si m-au cercetat disciplinar pe motiv ca as fi lipsit nejustificat , si in continuare sunt anagjata dar cu CIM suspendat . La doua zile dupa acea discutie am cerut o copie de pe CIM si Fisa postului intrucat exemplarele mele mi-au ramas in birou si nu m-au mai lasat sa intru si au spus sa vin la sediu ca nu se trimit pe email .
Distanta intre domiciliul meu si sediul firmei fiind de aprox 300 km , nu pot merge acolo si chiar daca as face efortul sa merg , in stilul lor caracteristic imi vor spune " vino maine " vino poimaine " ca azi nu este X sau Y la birou, deci merg degeaba .
Acum dispun de mijloacele necesare pentru a demonstra ca nu am fost vinovata insa am nevoie de copie a dosarului personal si copii ale paginilor registrului electronic .
1. Pot solicita si obtine aceste copii altfel decat personal la sediu ? Prin email, posta sau curier ? Chiar fiind de acord sa platesc eu fotocopiile si costul de transport.
2. Care este baza legislativa prin care pot cere acele copii ?