avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Activitate stef_noosh

Activitate stef_noosh

O parte i am depus în cont și am dovada ,iar la detalii am scros ,,dobânda, , iar cea mai mare parte i am trimis o printe un taximetrist care nu are nici o problema sa fie martor.același taximetrist a fost cu mine în clipa în care am luat cei 12600 Lei și nu 6000 de euro Cum susține cămătarul.menționez ca cei doi sunt amici.dar taximetristul știe absolut tot și mă susține.
Mulțumesc frumos! Sper sa se rezolve pentru ca din luna februarie sunt pur și simplu terorizată. Psihic sunt la pământ.
Buna ziua,am.nevoie de un sfat,dacă se poate.
Anul trecut prin august am luat de la un ,,prieten,,care ajuta cu bani lumea nevoiasa,suma de 12600lei. Pana în luna februarie a acestui an,am înapoiat cei 12600lei, plus încă 10.000lei care însumează 5 luni de camata. La ora actuala domnul cămătar îmi cere 4500 de euro prin amenințări am mesaje de amenințare, am martori. A trebuit sa fug din oraș mă caută pe la toată lumea merge continuu la părinți acasă, îi terorizează, întreabă tot orașul de mine unde sunt ca am sa îi dau suma respectiva și când mă prinde mă omoară. Nu știu ce sa mai fac.sunt terorizată ,nu pot menține un loc de munca pentru ca trebuie sa fug din oraș în oraș ca mă caută într una.m a calomniat în tot orașul vreau sa se termine coșmarul acesta pentru ca ,practic, banii luați i am înapoiat de mult.ce pot face în cazul acesta,pentru ca nu mă pot înțelege cu el și soția lui.
buna ziua,sotul meu a executat o pedeapsa de 3 ani si jumatate ,eliberandu se anul trecut in februarie,acuzat fiind ca a fost martor la o talharie.acum este iarasi la inchisoare,pentru o fapta comisa inainte de a face cei 3 ani jumate pentru ca judecatorul a ,,uitat,, de 4 ani dosarulintr un colt.am nevoie va rog de sfatul unui avocat .poate deduce si contopi pedeapsa ?multumesc