avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Activitate iakobgabriela

Activitate iakobgabriela

Multumesc mult.dar pe toata perioada,nu?
Da din aprilie 2014 pana in martie 2016(am ramas din somaj).apoi am ramas acasa.acum urmeaza sa nasc in luna aceasta si am fost angajata din 6.02.2017 pana in 6.04.2017 pt ca imi mai lipsea o perioada de cotizare.pe aceasta perioada pot sa solicit adeverinta de la angajator,dar pe mine ma interesa pt perioada cealalta cine poate sa imi dea adeverinta aceea de venit?!
Asta da daca lucram,dar am fost in concediu de maternitate si apoi casnica.pentru lunile cat am fost in celalalt concediu de maternitate ma intereseaza.
De unde pot scoate adeverinta pentru concediu de maternitate pt ultimele 24 luni?
Multumesc pentru raspunsuri
Cred ca am mai postat o intrebare asemanatoare,dar sunt inca nelamurita.am beneficiat de indemnizatia de crestere a copilului din data de 27.04.2014-15.03.2016(cand a implinit fetita 2,ani),apoi am ramas acasa din motive personale(nu am mai avut nici un venit.acum in aprilie 2017,urmeaza sa nasc,si in februarie m-am angajat (dupa calculele mele imi mai trebuiau 2 luni cotizate ca sa pot beneficia de indemnizatia de crestere).credeti ca as putea sa ma incadrez si eu in drepturi?
Răspuns la discuția Indemnizația de CCC
Multumesc mult pentru raspunsuri
Răspuns la discuția Indemnizația de CCC
Din aprilie 2016 pana in prezent nu am lucrat deloc.daca m-as angaja acum pe o perioada de 3 luni ar compensa la celelalte luni?
Buna ziua.as dori să vă deranjez si eu cu o întrebare.in perioada aprilie 2014-martie 2016.am beneficiat de concediu de creștere a copilului(rămânând din șomaj),după care nu am mai avut nici un venit până în prezent.urmeaza să nasc în aprilie 2017,si as dori sa stiu daca beneficiez de indemnizația de creștere a copilului sau dacă se mai poate face ceva ca sa beneficiez de această indemnizatie