avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate Tessym

Activitate Tessym

Buna ziua!
Cum se poate face dezmembrarea terenului intr-o curte comuna cu mai multe apartamente care au fost cumparate cu Legea 112? Vecinii doresc impartirea terenului conform cotelor din cf si vor sa stie exact care este partea lor de teren si unde este situata.
Multumesc.
Răspuns la discuția Stimulent de insertie
Multumesc. Asa am sa fac daca nu ajungem la un consens. Si probabil ca voi apela si la un avocat.
Răspuns la discuția Stimulent de insertie
Multumesc pentru raspuns, totusi poate nu am explicat clar: angajatorul refuza sa ma primeasca la serviciu MAI REPEDE. A motivat faptul ca am facut cerere de suspendare a contractului si intrare in CCC pentru 2 ani, prin urmare nu am dreptul sa ma intorc mai repede ( cu 60 de zile) si sa beneficiez de stimulentul de insertie pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului, cum prevede legea.
Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Angajatorul refuza sa imi accepte intoarcerea la serviciu inainte cu 60 de zile sa implineasca copilul 2 ani, pierzand astfel dreptul la stimulentul de insertie care se acorda pana la 3 ani, conform legii. Motivatia acestuia este ca a angajat in locul meu pe altcineva pe perioada determinata, eu fiind functionar public.
E legal refuzul? Exista alte prevederi in lege pentru functionarii publici referitoare la stimulentul de insertie? Sau cei de la Resurse Umane comit un abuz in serviciu?
Multumesc.