Buna ziua, sunt administratorul unei societati al carei asociat unic este sotia mea.
In anul 2014 in urma unui control efectuat de ANAF am fost acuzat de evaziune fiscala stabilind un prejudiciu de peste 300 000 lei punand sechestru pe un imobil si pe un autoturism. (bunurile apartineau societatii). In timp ce eram anchetat ANAF a trecut la valorificarea bunurilor vanzandu-le cu 50% din pretul evaluat (ANAF luand 16 000lei ---restul sumei mergand catre Banca Transilvania deoarece imobilul era ipotecat la banca)
Dupa terminarea investigatiilor am primit ordonanta de clasare si mi s-a stabilit un prejudiciu in valoare de 11 000 lei, prejudiciu pe care l-am achitat.
As dori sa stiu daca pot sa dau in judecata ANAF pentru a-mi recupera banii de pe imobil si de pe autoturism dat fiind faptul ca au fost vandute la 50% +daune morale si ca eu am primit ordonanta de clasare?
Buna ziua, am dat declaratie de suspect intr-un dosar de evaziune fiscala si doresc sa vand un imobil pe care il am impreuna cu sotia luat prin credit bancar.
intrebarea mea este daca pot vinde bunul in cursul urmaririi penale, mentionez ca nu este pusa nici o masura asiguratorie.
Multumesc frumos
O zi placuta
Buna ziua, am dat declaratie de suspect intr-un dosar de evaziune fiscala si doresc sa vand un imobil pe care il am impreuna cu sotia luat prin credit bancar.
intrebarea mea este daca pot vinde bunul in cursul urmaririi penale, mentionez ca nu este pusa nici o masura asiguratorie.
Multumesc frumos
O zi placuta