avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Activitate Ineu

Activitate Ineu

Credeți-mă că așa a fost cum a spus fiul meu! M-am interesat destul de bine! Între timp am schimbat și avocatul!
Din cei 6 total doar 4 au fumat, și doar el a fost testat! Restu sunt pur consumatori dintre care la unul nu i-au făcut nimic fiind pompier și coleg cu el, l-au rugat pe fiul meu și pe restul sa nu îl includă în declarații! Să fumezi o țigară în 4, să nu apuci să tragi din ea nici până la jumate sigurat nu este un caz, în care să fi drogat inconștient, cum sunt N prin Arad, vin și îți cer 10 lei în față la Mc Donald's și de nu le dai îți dau și în cap! Program de reabilitare i-am găsit la Alba Iulia, aș că intenții avem... Vedem decizia judecătorului și rezultatul la anchetă pentru abuz în serviciu! Nu toată lumea îi cum credeți, ne-a luat prin surprindere treaba asta, dar nu înseamnă că poliția poate să facă chiar ce vrea! O zi bună!
Răspuns la discuția Permis
andrei22121 , te rog sa imi spui unde ai facut aceste analize, fiindca eu am sunat la IML si la Timisoara si la Bucuresti si mi sa spus ca nu fac contra cost !
Mulțumesc frumos!

POPA GHEORGHE a scris:

Contestatia se poate face la sef sev. circulatie si/ sau la sef IJP, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.

EXACT ASA, ASTA IN CONDITIILE IN CARE EFECTIV NU ERA LA VOLAN CI IN CAMP!
Răspuns la discuția Permis
unde ati facut analizele toxicologice daca va rog?!
Întâmplarea sa petrecut la Ineu județul Arad, și să întâmplat exact cum am scris, toți restul tinerilor au fost martori și au declarat lafel!

Lonapak a scris:

Eu am o banuiala ca fiul dv. a omis sa va spuna niste detalii din poveste, cred ca conducea si a fost prins la un filtru sau pur si simplu oprit de catre rutiera, pus aparatul drug test si a iesit pozitiv la cannabis sau mai multe, eu stiu :-? ideea e ca politistii pot sa fie trasi la raspundere, penal, daca au mintit, dar nu prea cred ca au mintit, unde s-a petrecut toata intamplarea?

Unde se poate face această contestație!?
Avem un avocat care se pare ca nu se pricepe exact! Dânsul a încercat să ia legătura cu procurorul de caz să îi dea permisul înapoi care nu a stat de vb cu el, îs spus să îi scrie.
Mașina nu se afla în zonă unde ei erau găsiți, și fiul meu a vorbit cu cineva să o ducă acasă, fără ei, nu avea intenția s-o conducă.

POPA GHEORGHE a scris:

Puteti contesta retinerea permisului de catre politist, dar ce puteti invoca ca motiv in conditiile in care masina fiului dvs. se gasea in zona in care tinerii au consumat canabis ?!
Posibil sa urmeze o cercetare penala. Ar fi bine sa angajati un avocat specializat in astfel de cazuri.

Bună ziua, am și eu o întrebare!
Fiul meu în vârstă de 18 ani a fost prins de poliție în timp ce fuma o țigară cu Canabis împreună cu alți 5 tineri!
Ulterior l-au percheziționat, și găsindu-i permisul de conducere în buzunar, l-au dus la mașină și polițistul ia zis că îi reține permisul fiindcă el a condus drogat!
Vă rog să îmi spuneți dacă este legal cea ce a făcut și ce am putea face în acest caz!
Dacă îmi puteți trimite în privat cum este contul de fb?
Va mulțumesc.

Ionut.ion a scris:

Nu ar strica sa luați legătura cu cei din cadrul MAI si sa le explicați pe larg situația, este posibil ca la Județeană* sa nu rezolvati nimic.
Aveti pe fb. o pagina a dumnealor si am observat ca citesc mesajele primite si chiar se implică in rezolvarea lor.

Bineînțeles că am notat numele polițistului, sunt prieteni, pe Facebook, își scriu mesaje de susținere, fiindcă fostul soț anno le mai dădea câte o mica atenție, am făcut cerere de audienta la IPJArad, urmează ca săptămâna viitoare sa ma prezint.

gi-jane2 a scris:

am luat și amenda

asta trebuia contestata.
trebuia sa va notati numele politistului si sa faceti plangere impotriva lui la comandantul sectiei sau la parchet
Banuiesc ca scandalul a fost auzit si de vecini, nu stiu cum a decretat politistul sa ati sunat degeaba la 112.