avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Activitate Baluta Elena

Activitate Baluta Elena

Răspuns la discuția Cerere demisie
In contract la alte clauze menționează ca perioada de proba este de 90 de zile calendaristice deci pot pleca fără probleme ???
Răspuns la discuția Cerere demisie
dar eu am o luna de când lucrez si nu îmi place locul acesta si m-a reîntorc de unde am venit??banuiesc ca trebuie sa am si vechime sa m-a oblige sa stau 20 de zile in preaviz??
Discuție Cerere demisie
Buna seara vreau sa îmi dau demisia de la locul actual de munca si vrea sa știu care este perioada minima de preaviz ?? Mulțumesc! Noii angajatori m-a așteaptă si vreau sa plec cât mai repede!! Multumesc
Răspuns la discuția Contract de munca demisie decizie
Mulțumesc frumos dar o singura întrebare mai am ar trebui sa imi plătească si concediul
Am muncit 5 ani la o benzinărie in ture patru zile a câte 12 ore patru zile liberă 4 zile de noapte a câte 12 ore si patru zile liberedeci 4 cu 4 mi-am dat demisia in febroarie pe 16 decizia a m primit-o pe 23 febroarie !!! Ma poate îndruma cineva dak mai trebuie sa imi plătească concediul , nu am beneficiat niciodată de al 13 salariu si nici acte de igienizare nu am avut, nu am avit spor de noapte plătit si nici zile de sărbătoare plătite dublu!! Ce trebuie sa fac in continuare????sunt foarte supărat pe patronul meu( fostul)?