avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Activitate gondolkodom

Activitate gondolkodom

parca asa imi aduc aminte din ce am citit in Lege ca garantia e menita sa acopere eventualele datorii (inclusiv chiria) pe care nu le-a acoperit chiriasul, nicidecum pt pagube.
motivul evocat pt refuzul de a rambursa garantia este ca apartamentul arata mai rau decat era cand m-am mutat in el.
asta nu ar trebui o instanta cu un evaluator profesionist sa decida?
adica normal mi s-ar parea proprietarul sa imi ramburseze garantia, iar daca considera ca i-am ingalbenit peretii si ca ar trebui sa platesc pt asta sa ma dea in judecata si sa decida instanta cat ar trebui sa platesc pt asta, nu?
domnule niculescu... multumesc ptr statistica apartamentelor libere ptr inchiriere. imi este foarte utila in momentul de fata. nu stiu cum m-as fi descurcat fara...
stimata doamna "ynocentta"... sunteti foarte sigura pe ce omit eu :) e bine sa fii increzator in sine :)
Proprietarul unde am locuit in chirie nu doreste sa imi returneze garantia.
Mentionez ca contractul de inchiriere a avut cateva clauze abuzive (dupa propria interpretare a legii), printre care incasarea unei garantii de valoare egala cu DOUA chirii lunare.
Ce fel de avocat trebuie sa caut ca sa fiu sigur ca ma poate ajuta intr-un eventual proces cu acest proprietar?
Eu chiar in acest moment am masina in service de 6 saptamani! si asta ptr ca tot bajbaie in jurul problemei pe care o am la motor. nu era normal sa ma anunte de la inceput ca va dura atat?
Daca locuiesc in chirie, si mi-a expirat contractul de vreo 2-3 ani, dar eu am continuat sa platesc chiria la zi... ar avea dreptul proprietarul sa ma evacueze?
pai bun, si asta ce inseamna? ca e liber la fraierit lumea la nivel mondial, si la furat, ptr ca legile se opresc la frontiere?
Buna ziua,
am si eu o curiozitate: impotriva unor website-uri care iti iau banii de pe card pe un produs si apoi dispar (de ex keidson.com) cum se poate proceda ptr a-i da in judecata sa plateasca cu varf si indesat ptr inselatoriile lor?? Sunt dintr-o tara asiatica dupa felul cum imi raspund la mailuri si fac pe prostii, si numele sub care se semneaza.
tocmai merge legea cea noua ptr starea de alerta catre promulgare la presedinte. pana intra in vigoare (dupa nu stiu cate zile), noi ce reguli respectam in weekend? Ptr ce vom putea fi sanctionati si conform caror legi?
Exemplu concret: eu vreau sa ies din localitate. ce lege imi va spune mie cum voi face asta astfel incat sa nu fiu amendat?