Mulțumesc mult pentru timpul acordat.Am uitat sa specific si faptul k vecinul de la etj.1a fost dezpagubit de către firma de asigurări la prima inundație.Dak eram vinovat firma de asigurări nu ma dădea în judecată pt.recuperare sau cum se procedează?Mulțumesc încă o data.
Bună ziua,aștept o soluție pentru problema cu care ma confrunt, va rog dak a mai pățit cineva.Locuiesc la etj.3 intr-un bloc cu 4etj,si cu un apartament la parter modificat pentru locuit înainte fiind folosit k spații de magazii.Vecinul de la etj.1 si-a facut și el modificări la bucătărie la coloana principala de scurgere a blocului adică mai detaliat a băgat o țeavă(cot) în coloana principala de scurgere pentru a putea duce scurgerea unde a vrut el si implicit a strangulat sau strâmtorat căderea sau scurgerea apei
ÎN urma acestor modificări bucătăria ia fost inundata pt.a2oara ia ieșit apa prin chiuveta si automat și cel de la parter a fost inundat dar fiind un om recalcitrant nu vrea să înțeleagă că la el e problema.Menționez k doar eu sunt locatar stabil toți ceilalți fiind pasageri inclusiv petenti.Acum ambi vatamati ma acuza si cer daune doar mie.Sunt vinovat,si mă pot trimite in judecată asa cum ma amenință?Mai menționez că nu avem asociație de locatari iar cei de la apa și canalizare din oraș mau asigurat k la subsolul blocului nu e nimic de reparat ce ar putea tine de mine ,iar prima dată când sa întâmplat tot eu am desfundat de la el din bucătărie in sus pe bani mei.Mulțumesc mult.