Buna ziua,
Opinia mea este ca mai intai sa indicati dvs. in mod concret in ce consta acest ajutor si protectie pe care il solicitati.
Adica folosirea expresiei ”ajutor si protectie” este ceva foarte general.
Trebuie sa pecizati in mod concret ce tip de ajutor si ce tip de protectie doriti.
In functie de aceasta clarificare/precizare se vor putea identifica exact care este autoritatea statului ce trebuie sa vi-l ofere. Astfel veti sti exact cu cine sa va judecati.
utilizator16eu a scris:
l pentru ca apoi sa ii pot da in judecata daca nu imi ofera ajutor si protectie.
Va duceti la.psihiatrie nu sa va declarati nebun, ci sa ii ziceti ce simtiti, ce ganditi si el va pune un diagnostic daca e cazul si va da ceva tratament sa va ajute sa va simtiti mai bine, sa dormiti mai bine si viata dvs se va imbunatati. Macar incercati.
Da, daca mergeti la psihiatru, rezolvati mai multe probleme, influenta telepatica asupra dvs inceteaza, nu va veti mai trezi noaptea si nu va mai fi nevoie nici sa faceti plangeri pe la toate institutiile statului.
Nu trebuia sa stati sa va chinuiti atata timp.
Pentru a analiza conținutul actelor aflate la dosar solicitați o cheie de acces. Acestea sunt in format electronic pe platforma instanței de judecată. In ceea ce privește cererea precizatoare trebuie făcută în sensul solicitat de instanța. In caz contrar cererea de chemare în judecată poate fi suspendată sau chiar anulată. La termenul de judecată stabilit se va judeca cel mai probabil cererea de ajutor public judiciar. Aceasta se judecă în cameră de consiliu și poartă număr de dosar separat de numărul de dosar care vizează cererea de chemare în judecată. Pentru clarificări sunați la serviciul registratura al instanței. Datele de contact sunt publice.