avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Activitate utilizator16eu

Activitate utilizator16eu

In 2019 am deschis un proces ca sa dau in judecata statul roman. Procesul a fost deschis la Curtea de Apel; Bacau pentru ca asa mi-a spus un avocat de pe site eu fiind din orasul Roman judetul Neamt. Procesul este trecut la Secţia a II-a civilă de contencios administrativ şi fiscal materia: Contencios administrativ şi fiscal iar ca obiect: despăgubire. Pe foind se decide ca este inadmisibil si mai aflu din argiumentele avocatului statului roman ca eu nu pot da in judecata statul decat pentru erori judiciare iar daca vreo una din institutiile statului sunt vinovate avand personalitate juridica ele pot si trebuie sa raspunda in fata legii. Am facut recurs la Inalta Curte si a fost casat si trimis spre rejudecare la aceiasi instanta eu invocand ca a fost incadrat gresit la materia de Contencios administrativ şi fiscal iar obiectul principal al procesului meu este despabubiri si nu contestarea vreo unui act administrativ. Ajuns inapoi la Curtea de Apel eu am facut o cerere pentru modificare a cererii de chemare in judecata pentru a mai adaiga la lista de parati pe: guvernul romaniei, SRI, armata romana, spitalul Roman si politia Roman. Am mai facut de asemenea si cerere pentru a primi un avocat. Avocatul fara sa imi spuna nimic a invocat ca nu e de competenta curtii si astfel au trimis dosarul la tribunalul Neamt. Cei de aici l-aiu trimis la ICCJ pentru a judeca conflictul de competenta. Pe 26 ianuarie 2023 ICCJ stabileste competenta de solutionare ca fiind Curtea de Apel Bacău - Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal.
Deci care e treaba? Isi bat joc de cei din Moldova? Prima data la recurs m-au tinut 2 ani pana s-a judecat pe cand legea spune ca recursul se judeca in maxim 3 luni iar acum imi trimit dosarul la aceeasi sectie . Daca la dosar se afla o cerere de modificare a cererii de chemare in judecata nesolutionata, ei nu trebuiaua sa trimita dosarul la sectia civila sau cel putin la alta sectie? Ce se va mai intampla de acum?
Am un dosar la ICCJ ce se judeca pentru conflict de competenta pe data de 26 ianuarie. Cum e cu genul asta de proces mai poate avea apel si recurs sau decizia de pe 26 va fi definitiva ca vad ca scrie acolo la stadiul procesual Fond. In situatia in care nu e definitiva decizia cat ar putea sa mai dureze pana se hotarasta cine imi judeca dosarul?
Imi poate spune si mie cineva ce inseamna la acest proces [ link extern ]
deciziile luate pe 12 respectiv 13 a 12? Va fi trimis dosarul inapoi la Curtea de Apel Bacau?
Din moment ce autoritatile nu i-au oprit inca pe cei care ma ataca am nevoie sa stiu ce alta autoritate este obligata prin lege sa imi ofere protectie adica sa ma mute intr-o locuinta izolata ermetic cu mu-metal pentru a bloca frecventele joase 0 hz - 1 khz.. ISU Neamt si-a declinat competenta invocand niste legi legea 111/199 H.G.R,. legea 1492/2004 si legea H.G.R. 557/2016 Le-am citit dar nu stiu sigur unde trebuie sa trimit petitie. E cumva CNCAN Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare ? Ar mai fi si situatia in care mi-au fost implantate nanochip-uri dar nu cred ca ma puteti ajuta sa imi spuneti unde pot cere ajutior ca sa vada daca chiar sunt prezente si sa mi le dezactiveze/scoata. Presupun ca nici nu esista in Romania un astfel de centru. Am fost facut ca un fel de X-MAN cand merg pe strada imi aud oameni gandurile.

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Opinia mea este ca mai intai sa indicati dvs. in mod concret in ce consta acest ajutor si protectie pe care il solicitati.

Adica folosirea expresiei ”ajutor si protectie” este ceva foarte general.

Trebuie sa pecizati in mod concret ce tip de ajutor si ce tip de protectie doriti.

In functie de aceasta clarificare/precizare se vor putea identifica exact care este autoritatea statului ce trebuie sa vi-l ofere. Astfel veti sti exact cu cine sa va judecati.

utilizator16eu a scris:

l pentru ca apoi sa ii pot da in judecata daca nu imi ofera ajutor si protectie.Sistemul medical din Romania mi-a omorat cel putin trei rude inclusiv tatal in 2017 intentionat iar tu im reomanzi sa ma duc iiar la ei ca sa ma omoare si pe mine nu? Am incheiat discutiile cu tine ca vad ca o dai penale.

gi-jane2 a scris:

Va duceti la.psihiatrie nu sa va declarati nebun, ci sa ii ziceti ce simtiti, ce ganditi si el va pune un diagnostic daca e cazul si va da ceva tratament sa va ajute sa va simtiti mai bine, sa dormiti mai bine si viata dvs se va imbunatati. Macar incercati.

So crezi tu ma manipulatorule! Toata tarile tin cu mine iar daca nu mi/ne se rezolva situatia nu doar ca o sa aiba Romania si ceilalti vinovati de pierdut dar poate sa inceapa si vreun razboi.si ai grija cu amenintarile ca poate se intorc asupra ta.
Tu te crezi in 1900 toamna? Adica tu imi spui sa ma duc la psihiatrie sa ma declar nebun ca poate ma lase teroristii in pace., sa ma izolez de societate sa imi i-au adio de la a-mi intemeia o familie Nu stii ce vorbesti, problemele mele le au si altii si daca nu mi le rezolv eu nu si le rezolva nici ceilalti plus ca am si probleme cardiace iar medicamentele care se dau la psihiatrie sunt interzise celor cu asfel de afectiuni. Sfatul asta sa il urmezi tu si sa il recomanzi copiilor tai. in eventualitatea in care vor recunoaste ca sunt hartuiti prin voice to skull!

gi-jane2 a scris:

Da, daca mergeti la psihiatru, rezolvati mai multe probleme, influenta telepatica asupra dvs inceteaza, nu va veti mai trezi noaptea si nu va mai fi nevoie nici sa faceti plangeri pe la toate institutiile statului.
Nu trebuia sa stati sa va chinuiti atata timp.


Stergetile instigatorilor astora doi postarile ca sa pot primi un raspuns pentru ca de obicei la topicurile cu multe reply-uri nu se mai raspund la ele fiindca se considera ca s-a angajat un avocat in solutionare. Aici e un forum juridic si nu are ce sa caute astfel de postari. Nu am venit eu aici ca sa imi puna ei diagnostic. Am nevoie de un raspouns la o problema juridica.
Din cel putin 2016 sunt monitorizat neuronal de la distanta de catre SRI sau armata. Stiu asta pentru ca pe atuncii au inceput sa ma hartuiasca cu voice to skull. Imi trmiteau in cap vocile a inca vrei patru persoane 24 cu 7 si inca o mai fac. De aproape doi ani au inceput sa ma atace astea din tara sau din alta tara aproape in fiecare zi cand incerc sa dorm. Aud in cap ca o pocnitura apoi incep sa am spasme in umar care nu imi trec decat daca ma ridic din pat. Cate o data trebuie sa fac asta si de cateva ori pe noapte. Am deschis un proces si vreau sa dau in judecata o parte din institutiile statului. Fostul avocat mi-a dat in judecata doar statul roiman prin ministerul de finante. Eu am facut cerere de mofificare a cererii de chemare in judecata si astept acum sa imi introduca in proces si celelalte institutii vinovate. Intrebarea mea este: Conform legii de la cine trebuie sa cer ajutoir ca sa imi blocheze semnalul si atacurile? Asta fiind radio telepatie cred ca sunt folosite frecvente radio intre 0 hz si cativa hz/khz iar pentru a bloca o sa imi trebuiasca o locuinta izolata ermetic cu mu-metal. Pana acum am facut plangere la: parchetul militar, politia Roman, tribunalul militar, diicot, petitie la fosta conducere a municipilului Roman, Isu Neamt (care si-a declinat competenta). Urmand articolele furnizate de ISU am mai gasit si CNCAN Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare pe care urmeaza sa o contactez. Deci conform legilor la care institutie trebuie eu sa cer ajutor? Vreau sa stiu sigur si daca puteti sa imi indicati legea si articolul pentru ca apoi sa ii pot da in judecata daca nu imi ofera ajutor si protectie.
Am solicitat o cheie si la dosarul elecronic este trecut doar un singur pdf in care scrie cate file contine dosarul. Cum sa fie anulata?! Ce lege spune asta? Cerere de modificare precizare a cererii de chemare în judecată am facut-o eu luand modelul de pe siite-ul just.ro deoarece avocatul dat de curte nu a vrut sa imi faca cererea si m-a pus pe mine. Dosarul meu nu are numar separat deocamdata. Am sunat la arhiva si cea de acolo mi-a zis ca ea nu stie si sa ma duc la termen la tribunal sa rezolv atunci. Dar arhiva si registratura sunt unu si aceeasi? Deci eu cum fac pana la urma?

E=mc² a scris:

Pentru a analiza conținutul actelor aflate la dosar solicitați o cheie de acces. Acestea sunt in format electronic pe platforma instanței de judecată. In ceea ce privește cererea precizatoare trebuie făcută în sensul solicitat de instanța. In caz contrar cererea de chemare în judecată poate fi suspendată sau chiar anulată. La termenul de judecată stabilit se va judeca cel mai probabil cererea de ajutor public judiciar. Aceasta se judecă în cameră de consiliu și poartă număr de dosar separat de numărul de dosar care vizează cererea de chemare în judecată. Pentru clarificări sunați la serviciul registratura al instanței. Datele de contact sunt publice.