avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate Mimi 2017

Activitate Mimi 2017

Blocul a avut din constructie boxe la subsol, suprafață fiecăreia fiind trecuta în cvc încheiat cu Întreprindere de Gospodărire Locala
În 1992 am cumpărat un apartament, într-un bloc, construit în 1974, bloc, "proprietate", fiecare apartament având o boxa la subsol. În 2002 am cumpărat în același bloc un alt apartament, impreuna cu boxă aferenta. Ulterior am vândut primul apartament, fără boxă, întrucât cumpărătorul nu era interesat de aceasta. Apartamentul a făcut ulterior obiectul a încă 3 contracte de vânzare-cumpărare. Ultimul cumpărător, la sugestia unui vecin, a venit sa ne ceara boxa, pe că noi nu am vândut-o, dar pe care el are impresia ca ii aparține. Va rog să-mi comunicați o opinie referitoare la modul de înstrăinare a acestor spatii(boxe de la subsol) și cum pot să-l lămurim pe actualul vecin ca boxă ne apartine.
O persoana a fost angajata cu cim perioada determinata pana la revenirea in activitate a unei alte persoane aflate in cic, angajata la randul ei cu cim perioada determinata, care a incetat la 03.04.3017.. Ce se intampla cu cim-ul acesteia? Inceteaza sau se incheie un act aditional cu mentionarea unei date certe de incetare, sau poate fi transformat in cim pe perioada nedeterminata?