avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cim perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cim perioada determinata

O persoana a fost angajata cu cim perioada determinata pana la revenirea in activitate a unei alte persoane aflate in cic, angajata la randul ei cu cim perioada determinata, care a incetat la 03.04.3017.. Ce se intampla cu cim-ul acesteia? Inceteaza sau se incheie un act aditional cu mentionarea unei date certe de incetare, sau poate fi transformat in cim pe perioada nedeterminata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:37, 5 Aprilie 2017
depinde ce doreste angajatorul...poate prelungi CIM prin act aditional sau il poate inlocui cu altul pe o alta perioada sau pe perioada nedeterminata
Sunt trei variante posibile:
- inceteaza de drept la data expirarii perioadei pentru care a fost incheiat (art.56 alin.1 lit.i C.mun.)

- se poate prelungi durata acestuia pana la implinirea termenului maxim pentru care se poate incheia un astfel de c.i.m. (36 luni)

- se poate modifica durata acestuia in nedeterminata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim intrerupt sau nu? silvia99 silvia99 buna dimineata! daca un angajat are contract pe determinata intre 28.05 - 31.08.2011 si apoi act aditional prin care se stipuleaza trecerea pe perioada ... (vezi toată discuția)
Contractul pe perioada determinata RACF RACF am un contract pe perioada determinata care inceteaza maine ,deci trebuie sa-i fac incetarea dar vreau sa-i fac alt contract tot pe perioada determinata.nu ... (vezi toată discuția)
Nelamurire cim determinat ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am o nelamurire, cand expira acest contract pe durata determinata? determinata, de 3 luni, pe perioada cuprinsa intre data de 31.03.2011 data ... (vezi toată discuția)