avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate Ramo029

Activitate Ramo029

Bună,
Tocmai din acest motiv doresc să vorbesc cu un expert în domeniul. Nu intenționez să atașez aici toate informațiile cu caracter stric confidențial și detalii ce nu sunt deloc pentru publicul larg...
Mulțumesc,

ynocentta a scris:

Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati date relevante,circumstante producere eveniment,etc

Bună ziua,

Mulțumesc pentru răspuns.
S-a făcut constatarea mașinii avariate, iar suma acordată este derizorie pentru un autovehicul mai mult decât funcțional. Din acest motiv, îmi doresc să discut cu un specialist în acest domeniu.

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, detaliati ce anume va intereseaza. Pe forum nu se pot face recomandari, aveti la dispozitie pe site lista cu profesionisti din mai multe domenii: avocati, experti, etc.

URGENT! Daună totală
Aș dori să vorbesc cu o persoană expertă în asigurări păgubiți.
Mulțumesc anticipat.
ANL
Dosarul a fost depus în anul 2015 la sector 3, iar recent a fost actualizat tot la sectorul 3, domiciliul persoanei fiind în Vâlcea, locuind în faptul în București, iar contractul de muncă în București, sector 6.
Există posibilitatea unui răspuns favorabil?
Pensie urmaș

O persoană văduvă (soț decedat la data de 25.11.2022, pensionar pe caz de boală), cu buletin de București, în vârstă de aproape 61 ani, ar putea beneficia de pensia de urmaș?
Dacă da, care sunt documentele necesare, unde se depun, când se pot depune, pentru ce perioadă va primi dreptul și în ce cuantum?

Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
O declarație notarială că nu am bunuri pe numele meu.

raluk0207 a scris:

Ce fel de declarație?

Bună seara,
Referitor la o declarație notarială realizată în luna iunie 2022, aș dori să știu care e valabilitatea ei.
Mulțumesc anticipat.
Seară liniștită!
Răspuns la discuția Contract Telekom
Bună ziua,

Îmi cer iertare pentru răspunsul atât de întârziat... Vă mulțumesc mult pentru sfaturile dumneavoastră. Așa am făcut și s-a rezolvat!

O zi frumoasă vă doresc!
Bună ziua,
Vă rog să îmi oferiți câteva informații legate despre un contract cu echipa Telekom pentru Voce+Internet, a fost depusă cererea de reziliere, nu au ținut cont de ea, în schimb emit facturi colosale pentru beneficii care nu au fost funcționale dinainte de cererea de reziliere.
Mulțumesc anticipat!
Discuție Beneficiari VMG
Bună dimineața, sunt într-o dilemă profesională destul de solicitantă. Vă rog să îmi oferiți un răspuns la următoarea problemă: membrii consiliului local (au solicitat doar verbal în nenumărate ocazii) să beneficieze de listele persoanelor de la ajutorul social. Cum trebuie procedat și care sunt articolele legislației care susțin sau nu acest aspect?
Vă mulțumesc anticipat,
Același asistent social!