avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Activitate ella.ella

Activitate ella.ella

Dar m-as putea folosi de uzul capiuni?
Va multumesc!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nici un pas daca nu are mostenitori succesiunea va fi declarata vacanta si ramane statului.Dava aveti testament,acte de vanzare cumpărate,donație bine daca nu...

Buna ziua!As dori o informatie in legatura cu un apartament in care stau de 16 ani ,renovat acu 2 ani gresie ,parchet,termopan....proprietarul e decedat actele ap sunt la mine si certificatul de deces.Care sunt pasi pe care trebuie sa-i urmez pt a deveni proprietar?Mulțumesc!
Răspuns la discuția Inventar
Nu am fost convocata, penalizarea sa facut in luna ianuarie....iar bani au ajuns la administratori in buzunar pt ca pe statul de plata nu apare....nu sunt singura persoana cu aceasta problema mai sunt cel putin 5 care lunar iau 1-2-5 % pt motive neintemeiate, ex :oglinda de la baie era stropita....nu sa dat jos zapada si nu-s aliniate scaunele pe terasa...etc
Răspuns la discuția Inventar
Ultimul stat de plata l-am semnat in aprilie 2017.
Va multumesc!
Discuție Inventar
Lucrez intr-o firma de peste un an ca asistent manager... de 3 luni mi-sa dat sarcina de a face inventar de 2 ori pe luna dupa program sau inainte de inceperea acestuia.
Tin sa va zis ca am si obligatia de a fi prezenta 8 h de luni -vineri.
La salariu de pe 15 am rugat sa fiu platita pt fiecare inventar....drept rasplata mi-sa dat o penalizare de 2%.....desi eu nu am semnat decat de 2 ori statul de plata si penalizarea nu figureaza nicaieri.
Va rog, un sfat
Cum as putea remediat problema pt a nu intampina din nou aceiasi situatie?
Eu lucrez doua zile cu doua libere....am facut trei luni si mi-am luat conceiu doua zile (joi si vineri)marti miercuri era liberul de drept pt ca am lucrat duminica si luni....cu toate acestea mi-sa cerut cerere intervalul marti-duminica....astfel eu am luat 4 zile concediu plus weekendul .Este normal?