avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Activitate oana252

Activitate oana252

Vecinul de deasupra mă inunda constant, datorita faptului ca nu-și curăță apa și zăpada din balcon (gresia îi este înclinată spre interior, adică spre peretele de la apartament, în loc să fie spre scurgere). Un colț al living-ului meu și peretele s-au umplut de mucegai. El nu vrea să ia nicio măsură. Este evident că e de la el: fundul balconului său are infiltrații vizibile sub forma unei pete extinse de sare și polistirenul din izolație a început să se desprindă. Întrebarea mea e dacă e de ajuns să fac o asigurare obligatorie a locuinței, având în vedere ca inundația e din cauze naturale? Mulțumesc anticipat.
Răspuns la discuția tuns iarba
Tara asta a ajuns unde e fiindca nu sunt reguli, inclusiv aceea de a obliga asociatiile sa stabileasca de cate ori se tunde iarba. Tara asta a ajuns unde e fiindca inclusiv statul, adica primariile planteaza straturi de flori, le scot, le replanteaza, tund iarba de 1000 de ori pe an pentru ca hotia sa mearga mai departe. Si fiindca toti tacem si stam cuminti cand se fura din banii nostri. Asa cum ceteteanul din blocul meu profita de acest lucru pentru a scoate de la oameni o suma considerabila pe an, tot asa unii smecheri seaca de bani statul. Tara a ajuns unde e nu din cauza unora ca mine, care isi pun intrebari si vor sa fie reguli stricte (indiferent in ce domeniu), ci din cauza unora ca dvs. care ar vrea sa ii reduca la tacere pe cei care ridica glasul si nu-i lasa pe profitori sa faca ce vor. Si va mai intrebati de ce tara asta merge prost si va mirati de cat se fura cand auziti la televizor. Eu cred ca ar trebui sa mai reflectati la asta in loc sa faceti acuzatii.
Răspuns la discuția tuns iarba
"Nu exista o astfel de lege dar nu este timpul trecut, sesiunea parlamentara inca nu s-a terminat iar campanii electorale vor mai fi." Ma da pe spate atata inteligenta. Sunteti cumva din blocul meu :))))). Daca nu exista o regula, ar trebui sa fie pentru ca unii sa nu poata profita de "de cate ori e necesar". Astept de la cineva un raspuns serios, nu ironii. Multumesc.
Discuție tuns iarba
Exista vreo lege care reglementeaza de cate ori se tunde iarba la bloc? locatarii din blocul in care locuiesc au hotarat ca de cate ori e nevoie, asa ca la blocul nostru se tunde iarba de 7-8 ori pe an. Evident, lucrul s-a facut pentru folosul unuia din bloc care tunde iarba. Nu e obligata asociatia sa hotarasca un nr. precis de cosit pe an? Multumesc anticipat.