Buna ziua. Va prezint urmatoarea speta: am un copil nascut in decembrie 2014, la data respectiva optasem pentru a sta acasa 2 ani in ccc. In 16 noiembrie 2016 am primit incadrare in grad dechandicap pt copil (in urma unei interventii pe cord deschis pe care o suferise) pt 6 luni. In aprilie 2017 ne.am prezentat la comisie pt reincadrare, urmand ca in 18 mai 2017 sa ne fie eliberat noul certificat de handicap, care va avea pe el data de 16 mai pt a exista continuitate.
Intrebari:
1. Ce se intampla cu contractul meu de munca in cele 2 zile de cand imi expira suspendarea cim si pana voi avea fizic certif de incadrare in grad ca sa pot face o noua cerere de suspendare a cim?
2. daca fac cerere de reluare a cim, urmata cerere de concediu fara plata pt 2 zile si apoi urmata de cerere de suspendare a cim in 18 mai, voi avea probleme cu dosarul pentru indemnizatie? Vor fi cele 2 zile de concediu fara plata o problema?
3. In cazul in care fac cerere pt reluarea cim si ulterior cererea pt concediu fara plata nu mi se aproba, voi putea fi concediata in cele 2 zile? Mentionez ca angajatorul cunoaste in detaliu situatia mea, inclusiv data la care mi se va elibera noul certificat de incadrare in grad de handicap.
Astept raspuns. Va multumesc anticipat.