Buna seara. Sunt căsătorită de 4 ani si am o fetita de 2 ani. Din pacate relația cu soțul merge tot mai rău si cred ca se va ajunge la divorț. El nu prea se ocupă de fata, tipa des la ea, bea foarte mult (cand bea e agresiv) uneori se si drogheaza. Mentionez ca nu i-a schimbat niciodată pampersul, nu i-a facut baie... abia daca se joaca cu ea... foarte rar... El nu lucrează cu carte de muncă, eu nu lucrez si inainte de a deveni mamica am.lucrat in străinătate deci nu am carte de muncă în țară... la fiecare cearta el imi spune ca imi va lua fata... credeti ca sunt sanse sa mi-o ia? Sa obtina el custodia? Ce ar trebui să fac eu ca instanta sa nu decidă în favoarea lui?
Buna seara. Am o nelămurire și as dori un răspuns dacă se poate. Eu muncesc in străinătate de 3 ani. Problema este ca in România nu mai am vechime de câțiva ani pe cartea de munca. Am inteles ca se poate plăti cartea de munca pentru a continua cu vechimea. Ceea ce ma interesează este. Dacă plătesc vechimea și voi rămâne însărcinată voi beneficia de indemnizație dacă ma întorc in România?