avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Activitate

Activitate

Buna seara, as vrea sa ma lamuriti dacă pot fii funcționar public si in același timp cenzor la o firma ?Nu cumva este incompatibilitate de funcții ,dacă da ce trebuie sa fac ? Mulțumesc frumos.
Discuție Plata facturii
In cadrul programului de lucru , va este repartizată o factura de achiziționare a unui calculator.Seful ierarhic superior un este la serviciu.Persoana care este delegata sa-l înlocuiască va da factura și va spune sa faceți plata in ziua respectiva.Cum procedam este o instituție publica.
Buna ziua, Am rugamintea dacă ma poate lămuri cineva in legătura cu plata unui impozit la primarie . In urma cu câteva luni am vândut casa părintească unde in urma succesiuni am fost și eu proprietara împreuna cu mama și cu sora mea. Azi ne-am trezit cu o decizie de impunere de la primarie prin care ni se solicita sa plătim o suma de 2023 lei din care 1467 principal și 556 penalități , ca fiind o diferența între suprafața terenului care a fost introdusă la primarie și cea faptică făcută pe baza RLV-ulii .Mentionez ca suma a fost calculata pentru ultimii 5 ani pt ca mai mult nu puteau.Intrebarea mea este pot plati numai principalul și penalitatile nu pentru ca nu mi se pare corect sa plătesc și penalități Eu cred ca aceasta gresala este tot din vina lor pentu ca ei au introdus suprafața in calculator pe baza actelor puse la dispoziție de noi.Multumesc frumos.
La încheierea contractului de munca am plecat cu salarii compensatorii cu acordul părților. Ce contribuții se plătesc la stat aferente acestor salarii?

[edit autocorect]
Buna ziua. As vrea sa știu dacă pot obține indemnizație de șomaj?La sfârșitul lunii iunei 2017 am plecat cu 12 salarii compensatorii cu acordul părților de la instituția unde am lucrat având o vechime de peste 11 ani in aceea instituție și peste 22 de ani in total in munca. .Mentionez ca acum sunt co-asigurata la sănătate .Sau ce trebuie sa fac sa pot primi aceasta indemnizație ? Mulțumesc pentru amabilitate.