avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Activitate ABastic

Activitate ABastic

Buna ziua,
As dori si eu un punct de vedere cu privire la desfasurarea unei sesiuni de examene in cadrul unei facultati.
In primul rand, doresc sa aflu cat de legal este sa fie planificate mai multe examene in aceeasi zi si chiar cate doua materii diferite in acelasi interval (cum ajunge un student sa sustina ambele examene?).
In al doilea rand, in momentul actual, exista o lege prin care profesorul sa oblige 100 de studenti sa poarte masca de protectie? Problema nu este ca s-a purtat masca - foarte bine -, insa tocmai profesorul nu a purtat-o mai bine de 3 ore. Ulterior acestui examen, persoane care au fost in sala au luat virusul.
In al treilea rand, este normal ca examenul sa fie planificat la ora 12, profesorul sa intarzie 40 de minute si, dupa ce vine, intr-un final, sa se mai piarda inca o ora pana aseaza fiecare student in parte in banca, dupa propriul plac, pana face subiectele pe loc, pana se razgandeste etc.? (plus ca a trimis acasa o parte dintre studenti, fiindca eram prea multi pentru sala alocata).
Si daca toate nu erau suficiente, este etic ca un profesor, in timpul examenului, sa stea la catedra si sa manance fastfood in fata a 100 de oameni?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in privinta celor intamplate si o recomandare privind depunerea unei sesizari, de preferat in mod anonim (decan, rector?). Va multumesc.
Bună seara.
Dacă am dat examenul teoretic la Școală de șoferi și l-am picat când pot da din nou?