avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaCsapo

Activitate AndreeaCsapo

Salut,
Ma aflu in Floresti, Cluj, o zona de duplexuri. Aici au fost mai multe incidente, in principal cu cateii comunitari.
Primul incident a fost cand cateii din zona rastoarna gunoaiele in strada principala - asta se intampala saptamanal.
Al doilea incident cand 2 catei fara stapan au atacat si omorat o caprioara in fata duplexului nostru.
A treilea incident a fost cand eu am gasit cateii care au atacat caprioara, am sunat sa ii ridice si mi-au zis ca o sa vina un ong sa ii ridice, dar ei tot acolo sunt.
Al patrulea incident care s-a intamplat azi a fost cand am iesit cu cainele la plimbare pe un deal visavi de drumu principal cu case, am fost intampinata de 4 dulai care se apropiau de mine latrand si numa eu stiu cum am fugit cu catelul de acolo. Am sunat la politia local again au zis ca o sa sune un coleg sa se ocupe. Nu m-a sunat nimeni inapoi si acum mi-e frica sa ies pe strada..din nou. Aici la Floresti cica nu au inca adapost pt cateii comunitari si nici personal care sa-i ridice. Desi am facut multe sesizari, nu s-a intamplat nimic si sincer is mega speriata.

Pot sa-i dau in judecata pt ca nu-si fac treaba? Pt ca nu ma simt in siguranta? Pt daune morale ca era sa ma muste cateii aia? Is satula de ei si de sesizarile lor.
Salut!

Mi-am facut un abonament recent la o sala de sport si nu exista personal calificat sa-mi arate cum functioneaza aparatele, sa se asigure ca clientii folosesc corect aparatele si nu se ranesc. Nu este nimeni responsabil macar sa imi arate ce aparate pot sa folosesc? Daca cineva isi ia o greutate prea mare si nu o poate ridica, am o prietena care a folosit un aparat si de o luna are ceva intindere de care nu scapa? Nu trebuie sa fie acolo cineva care sa aiba un curs de prim ajutor? Ei mi-au spus ca au traineri personali care au pfa si ei vin doar cand au programari- deci platiti extra, dar ca eu pot sa-i deranjez sa-i intreb cum se porneste un aparat. Ce as putea sa fac, ce baza legala ii obliga la ceva conditii si care ar fi alea?

Multumesc mult,

Andreea