avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Activitate Girloanta

Activitate Girloanta

Răspuns la discuția Pensie alimentara
Nu exista contract de inchiriere inregistrat la ANAF. Exista doar vecini care pot confirma ca sta cineva acolo, fetita care interactioneaza in zilele de vizita ale tatalui cu acesta...dar care are mai putin de 7 ani si nu e cazul sa o implic in asa ceva. Exista doar dovada ca de in an este trecuta acea persoana la intretinere, nu este ruda....si atat... Banuiesc ca poate sustine ca este in prieten care cotizeaza doar la consumuri.
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Fostul sot plateste pensie...numai ca plateste din punctul meu de vedere putin pe langa castiguri. De aceea ma intrebam daca exista o varianta de a afla veniturile nete si permanente. Din ce stiu eu punerea in executare a unei hotarari civile, prin executor se face numai in cazul in care acesta nu-si indeplineste obligatiile deloc.
Multumesc,
Pensia alimantara pentru fiica mea a fost stabilita procentual la 25%. Nu stiu efectiv daca fostul sot calculeaza corect acest procent pentru ca nu stiu ce venituri nete si permanente realizeaza acesta. Cum pot afla aceste venituri? stiu ca acesta detine si un chirias intr-una din camerele din apartament dar la fel...nu stiu cum pot face dovada acestui lucru. Mentionez ca acesta lucreaza in ministerul de interne, ca civil dar are si norma de hrana. Multumesc anticipat!