Multumesc.
Nerespectarea prevederilor cu privire la preaviz, coroborata cu prevederea contractului de inchiriere care spune ca in cazul neachitarii taxelor pe anul in curs, am obligatia sa ma prezint pana in data de 15 Martie a anului urmator pentru plata/prelungire sau renuntare, conduce la abuz in serviciu din partea Serviciului Parcari.
Buna ziua,
Am o problema cu anularea autorizatiei de parcare. Mi-a fost anulata pe motiv de neplata prima transa 31 Martie chiar daca se mentioneaza conform HCGMB124/2008; 61/2009 ca se face in doua transe - 31 Martie, 30 Septembrie.
Intrebarea mea puctuala este daca contractul de inchiriere - autorizatie de parcare este contract de utilitati publice si se supune LEGE nr. 51 din 8 martie 2006 (*republicată*), art. 36, alineat (3), „Operatorii serviciilor de utilitati publice sunt in drept sa suspende sau sa limiteze furnizarea/prestarea serviciilor catre utilizatori, fara plata vreunei penalizari, cu un preaviz de 5 zile, in urmatoarele cazuri:
a) depasirea termenului legal pentru achitarea facturilor stabilite potrivit prevederilor art. 42 alin. (11);”