Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Prin excepție, radierea acestor vehiculele poate fi efectuată și din oficiu, numai în baza notificării primite de la autoritățile competente, care atesta faptul că vehiculul a fost înmatriculat permanent în alt stat.
Concret, această lege stabilește că firmele (comercianți auto sau societăți de leasing) “care înregistrează ca stoc de marfă mijloace de transport, cumpărate de la persoane fizice din România și înmatriculate pe numele acestora, au obligația să radieze din evidența Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (...) mijloacele de transport de pe numele foștilor proprietari”.
Referitor la senzori si utilitate lor: senzorii sunt foarte utili, dar din cate stiu eu au un termen de valabilitate. Daca acest termen este depasit, dispozitivul nu-si mai face treaba, adica sa inchida valva electromagnetica,daca o aveti. Senzorul montat la mine in bucatarie are 14 ani. Din timp in timp il "testez" si am observat ca actioneaza, adica inchide valva, pe care apoi trebuie sa o armez. Acelasi lucru i-am sfatuit si pe vecinii mei