avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate danuta01

Activitate danuta01

Răspuns la discuția Depozit bancar, după deces
Acolo nu deține bunuri imobile, ci dor depozit bancar. Deci trebuie făcută succesiune neapărat. Am crezut ca se pot scoate doar acei bănuți. Cei de la banca din Italia au spus ca putem merge noi, copii si sotul doar cu buletinul. Ca nu ar trebui alte acte. Procedura s-ar face in trei pași. De doua ori sa meargă unul din copii sa semneze nu stiu ce acte si a treia oara sa mergem cu toții. Ceea ce mi se pare cam bizar. Si nu as face drumuri in it degeaba. Mulțumesc!
Răspuns la discuția Depozit bancar, după deces
Dar se poate face aici in Romania, acest document?? Banca stim unde este. Si trebuie sa mergem toți la respectiva bancă, sau se poate cu imputernicire sa meargă doar unul!? Mulțumesc!
Bună ziua! Mama a lucrat si decedat in Italia, ea având acolo niște bani in banca! Care e procedura sa ii putem scoate? Trebuie mers la un notar sa ne dea un certificat de moștenitor legalizat si tradus? Noi fiind 3 frați si tata. Poate merge doar un singur moștenitor sa scoată banii sau cum se procedează,! Mulțumesc!
Bună ziua! Am Contract Comodat pt un apartament. Nu e făcut la notar. Cine a stat acolo a plecat și a lăsat datorii la întreținere. Nu o sumă mare. Si nu vrea sa plătească nici facturile. (energie, gaz). Cum pot recupera sumele respective??? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Asociație locatari
La blocul acesta din 40 de apartamente doar 11-15 apartamente au boxe la subsol. Ele diferă ca dimensiune, cum am mai spus, unele sunt exagerat de mari. Si cei de la asociație au pus sume diferite la costuri. În funcție de ce mp are ap.
Răspuns la discuția Asociație locatari
Boxele diferă ca dimensiune.
Răspuns la discuția Asociație locatari
Proprietate. Dar e ok sa se plătească în funcție de apartament. Ma refer la suprafata utila.
Răspuns la discuția Asociație locatari
Dezinsectia s-a făcut doar la subsol, și la întreținere am văzut ca doar cei cu boxe trebuie sa plătească. plata se face în funcție de suprafata utila a apartamentului. E corect așa? Țin să precizez ca boxele sunt diferite ca dimensiune. Unele sunt mari cât 2 apartamente și unele cât o bucătărie mică.. Mulțumesc!
Bună ziua! Locuiesc într-un bloc, unde la subsol doar câțiva locatari au boxe. Intrebarea mea este următoarea : cine plătește dezinsectia făcută la subsol! Doar cei care dețin boxe sau toți locatarii??? Mulțumesc!
Mulțumesc mult. O seara plăcută va doresc