avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate danuta01

Activitate danuta01

I-am transmis.
Pana se alege un alt președinte, un membru de comitet poate reprezenta asociația in instanța?
Mulțumesc!
Buna ziua! I-am spus ca nu este suficientă adeziunea, și vrea sa vadă ce face sa intre in legalitate. El are mutație, e căsătorit, doar ca in actul de proprietate nu este și el.
Ii voi transmite ce am vb cu Dvs. Mulțumesc!
Va tine o AG cât de curând, va intra in legalitate, asta dorește cât de repede, pana face AG.
Au fost controale la asociație, și nu s-au găsit ilegalitați. El vrea sa știe dacă e dat in judecată, trebuie sa dea banii înapoi retroactiv? E de mulți ani președinte.
Pe viit vrea sa dea in instanța ceva debitori și nu vrea sa întâmpine dificultăți. E foarte implicat și ajuta oamenii.
In AG au fost propuși și cei doi “cârcotași”, dar nu a votat nimeni, nici ca membri CEX, nu ii dorește nimeni. Domnul președinte, poate sa devină Co-propietar, acum ca știe ca nu avea voie sa ocupe aceasta funcție, sa între in legalitate. Și fiind mulți care îl susțin, poate se răzgândește și nu pleacă.
Ii este teama sa nu fie nevoit sa dea retroactiv indemnizația înapoi. La câta munca a fost pt a forma o echipa buna și a aduce asociația la liman. Mulțumesc!
Vrea sa plece, dar nu vrea nimeni aceasta funcție. Tot pe el îl vor. Nu are cui da documentele și ștampila .
Dacă devine membru? Nu este ok?
Buna dimineața! Președintele asociației nu este membru in asociație. Vrea sa își depună mandatul, dar nu este acceptata demisia lui de către proprietarii care vin la ADUNĂRILE GENERALE. Nu vrea nimeni aceasta funcție. Domnul președinte este remunerat, și avem doua personaje cârcotașe ( cum de-altfel exista la toate asociațiile), care, vor sa îl dea in judecată pentru a da remunerația înapoi pe anii din urma. Vrea sa știe dacă e posibil așa ceva? Va face alta adunare pentru alegere președinte. Mulțumesc!
Prezintă procura prin geam fără a lasa o copie
Buna seara!
La asociația de proprietari se cere copie după procura , care este pentru împuternicirea persoanei care poate face sesizări, notificări , sa ridice răspunsuri , sa reprezinte proprietarul in diverse probleme . Îmi puteți spune dacă este baza legală sa ceara copie ?