avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate raduovidiu

Activitate raduovidiu

Sunt sofer profesionist si deja stau de un an dupa permis. Ma gandeam ca poate fi un argument. Politia a trimis decizia de suspendare la adresa din buletin, unde nu mai locuuesc de 9 ani. La tribunal am comunicat alta adresa de corespondenta. In momentul in care am fost oprit, figuram cu permisul suspendat fara stirea mea.
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Cine v-a informat?Nu exista aceasta solutie in legislatia actuala, Daca nu ati fost citat, mai mult ca sigur dosarul nu a plecat inca cu propunere, urmeaza sa se faca cercetari.

Am intrebat la procuratura si mi-au spus ca e la ei cu propunere.
Am intrebat la politie dupa aceea si mi-au spus ceva de genul despre propunere: propunere negativa...de necontinuarea urmaririi....
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Ce calitate aveti? ati fost audiat? a plecat cu propunere? daca da, stiti cu ce propunere?

Nu am fost citat. A plecat cu propunere de neincepere a urmaririi penale.
Exista vreo cale de a grabi solutia la un dosar penal trimis de la politia rutiera la procuratura? Este de vreo 4 luni la procuratura dupa 8 la politie. Motiv: conducere cu permisul suspendat.