avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1375 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate ARUMIHAELA1982

Activitate ARUMIHAELA1982

Discuție Repetentie
Buna ziua,
Un copil cu dosar CES, corigent la doua materii poate fi lasat repetent? Se accepta si prezenta parintelui la examenul de corigenta? Ma puteti ajuta cu legislatia potrivita?

Va multumesc!
Buna ziua,
O societate de turism vinde excursii in Romania. Clientii, persoane fizice, beneficiaza de decontarea a 50% din valoarea totala a biletului. Societatea emite doua facturi: una pentru persoana fizica cu tva inclus si una pentru persoana juridica cu tva. Excursiile sunt achizitionate de la furnizori care emit facturile cu tva. Se deduce tva din facturile de furnizori? Cum se inchide decontul de turism avand in vedere faptul ca se emit doua facturi de vanzare cu regim tva diferit?
Multumesc,
Va multumesc!
Buna ziua,
Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns; in luna iunie 2015 am intrat in concediu medical-risc maternal, in noiembrie am nascut, iar in perioada 11.01.2016-31.08.2017 am fost in concediu de crestere ingrijire copil. In data de 01.09.2017 ar fi trebuit sa reiau activitatea, insa mi-am depus cererea de incetare a contractului de munca,solicitand si plata concediului de odihna neefectuat, Angajatorul nu doreste sa-mi acorde compensarea in bani a concediului. Cum trebuie sa procedez?
Multumesc,