Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
...sfatul meu este să vă adresați conducerii supermarketului , să le prezentați problema și să vă fie returnați banii pe produsul respectiv.
Dacă doriți totuși să-i acționați în judecată, o veți face cu cheltuielile de rigoare, fără a exista garanții că veți obține daune morale.
Ca și dvs., am fost furioasă și mă gândeam că ar merita să fie puși la punct, să răspundă pentru că-și permit să pună în pericol sănătatea cumpărătorilor, și o luasem și eu oarecum personal. Doar că mi-am zis că poate altcineva mai determinat tot o va face. De aceea vă spun din nou, puteți încerca dvs., pentru că poate o speță ca aceasta , rezolvată favorabil, va deveni un precedent judiciar și apoi și alți consumatori vor putea reuși să obțină daune morale în cazuri similare.
Sub rezerva demonstrarii faptului ca ati suferit un prejudiciu iar acel prejudiciu v-a fost cauzat de catre societatea respectiva, puteti solicita instantei sa va acorde daune interese in cuantumul valorii prejudiciului suferit (si dovedit). Daune morale sub nicio forma. Daca solicitati daune interese in instanta veti fi tinuta sa achitati si o taxa de timbru calculata ca procent din suma solicitata. Eu nu as investi instanta cu o cerere vadit neintemeiata intrucat riscati o amenda judiciara. In schimb, m-as adresa catre ANPC si le-as invedera situatia respectiva. Ideal ar fi sa pot face si legatura intre produsul respectiv si acea societate.