avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate g..e

Activitate g..e

multumesc pentru raspuns. Aceste AG s-au intrunit dar nu a fost ales alt presedinte.
In asociatia de proprietari a unui prieten (specific pentru cei care se uita in istoricul meu de intrebari si nu inteleg ca intrebarile sunt pentru mai multe persoane pe care vreau sa le ajut cu acest cont al meu pe avocatnet),
deci in aceasta asociatie de proprietari presedintele si-a dat demisia acum 3 ani dar isi exercita in continuare aceasta functie. Este legal ca timp de 3 ani si mai mult sa nu fie acceptat nici un alt presedinte in conditiile in care exista o persoana care se autopropune? Si chiar daca nu ar exista nici un doritor nu trebuie sa preia cineva din Cex aceasta functie?
Buna ziua, am depus o cerere de chemare in judecata cu 3 capete de cerere. Din vina mea ca nu am citit comunicarea bine, nu am transmis cele necesare pentru un capat de cerere. Am gasit in dosarul electronic o ``INCHEIERE`` care se termina asa: Pentru aceste motive in numele legii dispune: anuleaza in parte cererea de chemare in judecata avand ca obiect anulare act (in ceea ce priveste capatul 2 de cerere). Se continua procedura regularizarii in privinta capetelor 1 si 2 de cerere dupa ramanerea definitiva a prezentei incheieri.
Eu vreau sa renunt la capatul de cerere neclar si nu stiu daca trebuie sa raspund la aceasta incheiere sau sa las sa mearga in continuare.
daca intreb inseamna ca nu imi este clar, de aceea intreb. Din raspunsul dvs. inteleg ca nu pot vota cei 5% prezenti in AG. Daca totusi voteaza cum se interpreteaza?
Buna ziua, Cum se aplica art.51 din L 196/2018? Daca la AG sunt 5% din proprietari pot lua hotarari referitoare la modernizare?
atunci, pentru lipsa ventilatiei (fara sa tinem cont de teava de gaze), nu exista prevederi? Poate autoritatea de stat in constructii?
dar eu tin minte ca la controlul de la gaze de la mine de acasa au verificat daca avem aerisire in termopan, pe casa scarii nu conteaza? (presedintele de asociatie spune ca “a facut frumos“, nu intelege ca e periculos)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca este legala montarea usilor de termopan la intrarile de bloc si ce conditii trebuie respectate.

La blocul matusii mele de 80 de ani s-au montat doua usi de termopan, una dupa alta in acelasi spatiu (asa e blocul) si nu se mai ventileaza deloc holul.

In acest hol inchis ermetic este si teava de gaz.
Unde pot sesiza lipsa ventilatiei?
Teama persoanei in cauza este ca va trai mai mult decat anii pentru care se acorda pilonul 2, are rude longevive si ii e frica ca ramane fara o parte din bani cand va fi mai neputincios. Eu il inteleg dar inteleg si ce spuneti dvs.
Multumesc pentru raspuns.
Cand s-a introdus cotizarea la pilonul 2 nu s-a vorbit de diminuarea pilonului 1. S-a modificat legea intre timp? (linkul nu functioneaza) . Cu cat se diminueaza pensia pilon 1?