avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Danut77

Activitate Danut77

Va multumesc foarte, foarte mult pentru raspunsurile professionale, ideea e ca vreau sa candidez pentru un loc de munca in Uk si ei or sa imi verifice cazierul daca dupa ceva probe de examen ajung si la faza de verificare a cazierului, sunt in Anglia din 2012 si speram sa nu mai fie nevoie pentru a mai face cerere de reabilitare... din nou va foarte, foarte multumesc pentru ajutor

Danut77 a scris:

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Da, este posibil sa se fi sters din oficiu mentiunile, daca nu, se poate adresa cu cerere motivata la unitatea de politie care a emis cazierul.
Doar daca nu se rezolva asa, se poate merge la instanta pentru constatare.

Buna ziua, sunt Danut si am primit pentru savarsirea infractiunii prevazute de art.87 al.1 din OUG 195/2002 republicata, condamnare la 6 luni de inchisoare dispunandu-se suspendarea conditionata a executarii pedepsei pe durata unui termen de incercare de 2 ani si 6 luni incepand cu data de 16/06/2010. Pe toata perioada de incercare nu am avarsit nici o infractiune si as dori sa stiu daca sunt reabilitat de drept sau trebuie sa actionez eu pe cale judecatoreasca ( am nevoie de cazier pentru un loc de munca in strainatate , unde ma aflu in prezent si nu stiu daca cazierul apare curat sau nu) va multumesc foarte mult pentru ajutor, astept cu interes raspunsul d-vs, cu stima si respect, Danut