avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina.secosan

Activitate Cristina.secosan

Deci nu pot beneficia de indemnizatie de CC daca dupa ce am lucrat 17 luni in Franta m-am intors in Romania si am beneficiat de indemnizatie de somaj pana la nastere?
Buna ziua. Indemnizatia de somaj primita in Romania in lunile dinaintea nasterii este considerata ca activitate profesionala?
Buna ziua. Sunt tanar medic specialist, am lucrat 4 ani si 6 luni ca medic rezident in Romania pana in 30iunie 2016, iar de atunci lucrez in Franta ca medic rezident, cu contract pana in 1 noiembrie 2017. Dupa terminarea contractului urmeaza sa ma intorc in Romania unde m-am inscris la studii postuniversitare de doctorat. Am fost astazi la Agentia Teritorială pentru Prestari Sociale Timis pentru a întreba de ce documente voi avea nevoie pentru dosarul de indemnizatie de crestere a copilului (urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii februarie 2018) si mi s-a spus de catre jurista institutiei ca nu pot beneficia de indemnizatie deoarece nu am lucrat in Romania in ultima perioada. Puteti sa imi oferiti informatii suplimentare deoarece nu imi vine sa cred ca nu se tine deloc cont de faptul ca am lucrat cu contract de munca intr-o tara a Uniunii Europene. Va multumesc!