avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Activitate Ati87

Activitate Ati87

Cred ca ai vb pe inima. La asemenea răspuns am așteptat. Și tocmai astea am de gând sa le fac. Dar sunt dovezi clare precum mesajul pe Facebook și apoi mesajele din telefon.

camelia_police a scris:

Nu te lasa, domnule. Nu sunt avocat dar fa tot ce poti. Du-te la psiholog, la medic, la prieteni etc , varsa lacrimi, scoate dovezi cat mai multe, de orice fel, ca sa rezulte clar ca suferiti si voi si copiii. Fara probe nu ai succes. Si, mai ales, nu te lasa convins de avocatii care iti vor spune ca este cam greu de dovedit in instanta calomnia. Succes!

Nu prea va înțeleg. Eu am dovezi. Mesajele pe Facebook și mesajele din telefon precum și martori dacă la ăsta va referiti

DAN POPESCU a scris:

Intr-adevar, conf.art.249NCPC cel care face o sustinere in cursul procesului trebuie sa o dovedesaca.Ca atare, trebuie sa dovediti imprejurarile la care faceti referire,inscrisuri,decalratii martori,interogatoriul paratului.

Nu prea va înțeleg. Eu am dovezi. Mesajele pe Facebook și mesajele din telefon precum și martori dacă la ăsta va referiti

DAN POPESCU a scris:

Intr-adevar, conf.art.249NCPC cel care face o sustinere in cursul procesului trebuie sa o dovedesaca.Ca atare, trebuie sa dovediti imprejurarile la care faceti referire,inscrisuri,decalratii martori,interogatoriul paratului.

Ce sa înțeleg prin ăsta?

Birou detectivi Birou investigatii detectivi a scris:

Orice scoti pe ,,gura,, vorbe trebuie dovedite (dovezi) restul e doar...vorba!

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu am uitat limba. Adevărat e ca lucrând ca șofer zilnic sunt în alta tara și vb multe limbi și intre timp uit limba materna și romana...:). Dar cu răspunsuri primite de la dvs. Am ajuns cu un pas mai înainte știind ca mă pot apară în instanță.

Va mulțumesc tuturori .fiecare răspuns im e de folos.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da în tradevar a fost trimise mesajele pe limba maghiara. Și sunt de acord ca problema trebuie sa rezolvam intre noi și ăsta și am făcut.

Dar sunt interesat de faptul făcut de persoana respectiva dacă se poate deschide proces pentru calmonie sau în ce articol se încadrează.

Este vb de un sat întreg care știe și dacă nu este adevărat fapta și dacă ar fi a suferit toate familia fiindcă la sat la toți le plac bârfele și vb.

Cu fapta ce a făcut pe o mama care alăpta un bebeluș a afectat destul de tare, apoi urmează familia mea precum mama și bunica cei care au probleme cu inima și putea suferi ceva. Cu ăsta a murdărit reputația familiei noastre. Apoi urmează cuvintele adresate mie în care zice ca înșel nevasta când nu are dovezi nimeni ca am făcut asemenea lucruri. Apoi ca eu obligam pe nevasta sa se culce cu mine sa fac copil dar nevasta a mărturisit clar ca amândoi vroiam copilul și dorim încă vreo doi.
Apoi spunând la nevasta clar în mesaj ca a vrut sa ne desparte pentru ca ea sa fie a lui. După care a scris ca va șterge dacă la dimineață următoare va baga divorțul.

Eu nu îmi doresc sa intru în relația noastră intima ca sunt de acord ca fiecare greșește și tot așa fiecare are dreptate în privința lui.
Eu vreau sa știu păreri despre faptul făcut de persoana respectiva.

Însă sunt recunoscător pentru fiecare părere și va mulțumesc ca ați acordat timp pentru acest articol.
Toate povestea ar fi prea lunga sa povestesc. Însă la fapta situației mi as dori răspuns.

Cu nevasta mea avem doi băiețași de 2 ani și unu de 3 luni. Ca și în multe familii și noi am avut multe discuții și nelămuriri intre noi.
Nevasta după un timp a considerat sa povestească de problema și suferințele ei la alte persoane. Unu dintre acestea a fost un verișor de al meu. Îl cunoșteam și ea ca și toți care cunoșteau credea un băiat foarte liniștită și de încredere. Așa ca nevasta povestea lucrurile și situație ei Cum credea ea ca este adevărat. Cred ca amândoi știam ca el este îndrăgostit de ea dîn prima zi când a cunoscuto.

Pana în momentul când sa întâmplat ceva el spera ca nevasta se va despărți de mine și va trai cu el. Însă văzând ca lucrurile stau altfel și nevasta a tratat indiferent a hotărât sa trimite un mesaj privat pe Facebook tuturori din lista lui de prieteni.

Precum:
Vreau sa spun tutori ca intre x și y nu este nimic. În familia lor e un circ gratuit deschis tuturora pentru ca cea ce fac ei este o mare minciuna. Ei nu se iubesc unu pe celălalt ci doar prefac. Amândoi înșeală una pe altul.
Mărturisesc ca anul trecut am discutat cu y adică cu nevasta și ea mi a zis ăsta. Am culcat cu nevasta lui de doua ori și nu îmi pare rău. După ce am plecat soțul a lăsat nevasta însărcinată cu forța adică ea nu a știut ca soțul ce vrea de fapt. Ăsta doar o parte din ce a scris.

Soția susține ca totul e o minciuna cea ce a zis și ea a povestit problemele care considera ea dar nu sa întâmplat nimic din ce spunea el.
În seara respectiva cand a postat nevasta a sunat sa șteargă tot ce a scris dar el a refuzat.
Apoi nevasta a scris ca nu îți e rușine ca scrio asemenea minciuni la care el a scris ca tot ce a scris a scris ca sa îl urăsc pe ea și sa divorțezi ca doar așa poate fi a lui. A zis ca singura lui șansă a fost ăsta. Apoi nevasta a mai trimis mesaj la care a scris ca șterge doar dacă nevasta merge la primărie sa își bage divorțul nevasta.

Pentru faptul ca a distrus imaginea familiei care ne a afectat pe toți inclusiv pe copii noștri atât psihic și emoțional se poate da în instanță civila și se poate cere daune morale.

Și care sunt demersurile și procedurile?

Am mesajul pe Facebook și mesajele din telefon.
Mulțumesc anticipat de răspuns.
Am copil de doi ani și sunt însărcinată de 9 luni. În data de 26 luna ăsta ma-m prezentat la serviciu pentru ca am ieșit din creșterea copilului.
Am solicitat din data de 24 adeverinta pentru medicul de familie pentru a intra în prenatal cu al doilea copil.
Angajatorul în urma cu doua luni prin telefon mi sa comunicát ca ea va închide firma și ca ea nu mă poate plăti. Însă dacă eu îmi doresc ea mă angajează la firma noua pe care a deschis însă eu va trebui sa plătesc suma care se plătește un angajator după angajat, încât sa rămân angajata și sa primesc banii de creșterea al doilea copil. Apoi a realizat fapta ca minciuna nu a mers și ca este imposibil pentru ca ia dacă închidea firma trebuia anunțat angajata în acest sens. Sigur ca firma funcționează și acuma însă acuma vrea sa intru la șomaj. Întrebarea este ca se poate așa ceva? Ea spunea ca vrea binele și dacă intru la șomaj totul va fi ok!
Ca ea din nou spune ca firma intra în insolventa de la 1 noiembrie. ( cred ca povesti și minciuni)
Mulți a spus ca e bine așa pentru mine. Dar va întreb ca la 9 luni sa umblu după acte și sa mă șomez singura când sunt angajata și am dreptul de prenatal?
Așa și am vrut sa procedez sa intru direct în prenatal însă a refuzat sa îmi deie adeverinta așa ca nu am primit prenatal și nici concediu medical.

Ce am de făcut? Ce pot sau trebuie sa fac în acest caz? Unde pot apela?