avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate Tommy_01

Activitate Tommy_01

Buna ziua.

Stau intr-un bloc cu 8 apartamente. Nu de mult 2 dintre vecini au decis ca intrarea de la bloc trebuie inchisa, si de atunci e inchisa non-stop,cu cheia. Problema e ca in lipsa unui interfon, sau macar sonerie la locatarii de la etajele de sus nu poate veni nimeni, nu poate intra postasul, curierul, etc. Ei nu au treaba, pt ca stau la parter, la ei daca vine cineva poate sa bata la geam, insa la restul locatarilor in asemenea conditii nu poate veni nimeni, sau chiar si daca ma suna la telefon e foarte incomod sa cobori si sa urci de fiecare data cand vine la tine cineva. Nici interfon nu vor sa puna pentru ca considera ca e prea scump. I trebarea mea este daca este legal sa inchida usa de la intrare in asemenea conditii, si fara acordul celorlalti locatari, si ce s-ar putea face?

Doresc sa mentionez ca am incercat deja sa rezolv aceasta situatie cu ei pe cale amiabila, ca macar pe timpul zilei sa fie deschisa, pentru ca nu am nimic impotriva daca e inchisa pe timpul noptii, dar nici vor sa auda de asta.

Va multumesc pentru ajutor.