avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate pysycutzacuochiverzi

Activitate pysycutzacuochiverzi

Bună ziua aș dori să știu informațiile necesare pentru a da în judecată spitalul și doctorul ce ma operat.
În luna Februarie am efectuat un control de rutină la Obstretica-Ginecologică a unui spital privat. În urma controlului doamna doctor ma diagnosticat cu Endometrioxa ovariana ,ovar drept,m-i sa prescris un tratament de 6 luni și analiza unui Marker Tumoral ( analiza a iesit bine).

La 3 luni dupa control aveam dureri foarte mari in zona Pelviana.
Am fost la control m-i sa spus ca este normal la acest diagnostic sa am aceste simptome si sa continui tratamentul.
In luna Iulie am repetat acel Marker Tumoral (analiza nefiind bună,in mod normal fiind de 10,75 mi-e mi-a ieșit 20.75 )
Pentru mine a fost un șoc auzind din gura medicului că sunt suspectă de cancer,mentionez ca am 26 de ani.

Pe 11 August mi sa spus ca trebuie sa fiu operata de urgență pentru ca altfel viata mea este in pericol.Am cerut sa fiu operata laparoscopic pentru a se indeparta acel Chist Endometriozic cu riscul meu ca boala va recidiva,dar aceasta mi-a spus ca trebuie sa fiu operata Chirurgical Clasic pentru a se vedea mai bine.

Am acceptat operația clasică.
M-i sa spus ca in funcție de ceea ce vede la operație va încerca să salveze din ovar ,dar daca ea consideră că este un risc de cancer ca scoate Ovarul complet,eu neacceptand lucrul acesta.
M-am programat pentru operație pe 14 August 2018,la ora 8 dimineața am fost dusă in salon,iar in jurul orei 9:30 am fost bagata in sala de operație.

Am stat la post-operator pana a doua zi apoi am fost transferată in salon.
Dupa ora 14 doamna doctor a venit la vizita spunându-mi că operatia a decurs bine dar a trebuit sa scoata ovarul și inclusiv trompa uterina.
Mi-a fost greu in urma a ceea ce am aflat dar fiind deja operată am incercat să mă resemnez.
Am fost externata dupa 3 zile,totul fiind bine cu operația,dar gandul meu era la faptul ca m-i sa scos ovarul.
Dupa 2 săptămâni am primit examenul de la biopsie in care preciza ca nu am cancer.

Am urmat tratament pentru fertilitate prescris de aceasta doamna doctor,am incercat sa raman însărcinată însă fara rezultat dupa 6 luni(mentionez că nu am copii)
In luna Ianuarie am fost la control deoarece aveam dureri pelvine,m-am prezentat la dânsa aceasta spunându-mi ca am si pe ovarul stâng un alt chist. Prescriindu-mi un alt tratament.
Nu am luat acest tratament,imediat dupa am fost la un alt doctor și i-am explicat tot ceea ce am scris si aici,iar acesta a fost șocat auzind ceea ce mi sa întâmplat,mi-a spus că aceea doctoră nu a facut un lucru corect și că acești doctorii nu ar mai trebui să practice această meserie.
Și nu sunt singura pacientă care sa prezentat cu un singur ovar dupa greșala altui doctor.

Dupa externare nu am primiy înapoi dosarul cu ecografii,analize și tot ceea ce ținea de boala mea. Am facut o cerere in luna Noiembrie pentru a mi se inapoia și mi-au spus ca nu se afla nimic la ei,eu am primit doar scrisoarea medicală și contractul de internare. Aș dori să știu dacă pot inainta un proces impotriva acestui Spital și impotriva acestei doamne doctor neavând ecografiile și analizele(deoarece au ramas la dânșii) și mereu cândam intrebat de ele imi spune ca o sa le primesc dar nu le-am primit nici cu aceea cerere catre Directorul Spitalului.

Am doar o singură ecografie de la un alt doctor. Pot folosi acea ecografie ca probă in proces?

Eu nu am vrut să înaintez un proces impotriva lor ,dar doctorul la care in prezent mă duc pentru a incerca cu un singur ovar sa raman însărcinată având șanse de 10% mi-a spus ca ar teebui sa fac acest lucru și familia,prietenii mei mi-au spus același lucru.

P.S.: După operație am citit 2 cazuri cu acestă Doamnă Doctor în care au fost 2 femei omorâte la naștere dar încă practică această meserie.
Aștept răspuns pentru a putea fi îndrumată.
Vă mulțumesc,o zi bună!
Răspuns la discuția Succesiune
Da,tatăl meu avea datorii la banca,de anul trecut suma datoriei sa dublat(suma nu este mare) iar ea crede că dacă tatăl meu nu este trecut pe contractul de casă ea nu va mai fi nevoită să plătească.
Eu si sora mea vrem ca apartamentul să rămână,asta este pretenția noastră,este bine de știut că mama noastră nu poate vinde apartamentul. Vă mulțumesc,o seară bună!
Discuție Succesiune
Buna seara! As dori sa ma îndrumați într-o problema,tatăl meu a decedat anul trecut,am rămas eu împreună cu sora si mama noastră.
Acum mama noastra vrea sa deschida o dezbatere de moștenire prin care eu si sora noastră sa ii dam semnatura pentru ca ea sa ramana singura pe contractul apartamentului unde am crescut.Dar mie si surorii mele ne este frica ca ea dupa aceea sa nu il puna in vanzare,iar noi nu suntem de acord ca ea sa il vândă. Dacă noi ii cedăm apartamentul ea ar putea face asta fara ca noi sa fim înștiințate? Dacă dezbaterea s-ar face,noi putem să cerem adăugarea mea și a surorii mele pe contractul de casă? Va mulțumesc!