avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Activitate Georgeta1984

Activitate Georgeta1984

Nu,nu are dreptul de a pleca cu copii .da,dar ca el sa fie in aeroport in ziua exacta trebuie sa ma sune sa imi spuna ca in ziua respectiva merge la aeroport ,eu nu pot pleca cu copii din spania fara ca el sa ma anunte,nu?

,,Tu vezi-ti de treaba ta...și lasă-ma pe mine în pace... când o să știe și ei că sunt tatăl lor atunci o să schimbăm situația... atâta timp cât nu dă 2 bani pe mine...eu am obosit să mă rog de ei!poate când vor crește...o să discutăm altfel.............''
Acesta e unu din mesajele care tatal copiilor mia trimis .si dup-aia imi trimite ca ma da in judecata.
De la1iunie pana pe 30 trebuie sa tea copii cu el in romania.el locuieste si lucreza in belgia.pe mine ce ma intereseaza cel mai mult este ce pot eu sa fac daca el chiar ma da in judecata?practic eu nu am nici o vina ca el nu ma anuntat cand pkeca in tara si nici nu a sunat sa vb cu copii.nu vreau sa oblig copii sa mearga la el mai ales ca nu au avut nici un fel de relatie.proastasatului a scris:

In luna iunie de la ce data pana cand? El urmeaza sa petreaca vacanta cu copiii in Romania sau in Belgia?
In tari civilizate, precum Belgia, daca nu platesti pensie ajungi lejer la inchisoare. Interesati-va de unde munceste si in raza carei primariei domiciliaza.
Momentan sunteti doar amenintata, tipic "taticilor iubitori", in speranta ca sunteti slaba de inger. Nu renuntati la pensie, dar pregatiti-va actiunea temeinic. Cereti apoi majorarea pensiei conform veniturilor din Belgia, dupa ce obtineti cat mai multe informatii despre locul lui de munca.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da ,eu am insistat mai mult lunile acestea si el ieri cand a fost ultima oara cand i-am cerut pensnsia alimentara a spus ca o sa trimita banii care are sa mi dea dar ca o sa mearga on tara sa ma dea in judecata ca eu nu ii las copii.judecata a avut loc in romania acum 5 ani.in hotararea judecatoreasca spune ca in luna iunie din vara eu trebuie sa ii duc copii in romania dar cum el niciodata nu a cerut acest lucru si nu a spus cand merge in tara eu nu i-am dus.
Niciodata nu am avut nimic inpotriva de ai duce copii dar el nu a tinut legatura cu mine si nici cu copii.daca eu il sunam nu ras .el nu ma anuntat niciodata in 5 ani ca merge in tara ca sa ii pot duce copii cu tiate ca a fost in toti acesti anii in romania.problema este ca ,copii nu vor acum sa mearga la el pentru ca nu au tinut legatura cu ei nici macar prin telefon si eu nu stiu ce sa fac in aceasra situatie

Buna ziua!acum 5 ani am obtinut custodia copiilor si tatal copiilor are dreptul la o luna in vara sa stea cu ei.eu cu copii locuiesc in spanoa iar tatal lor in belgia ,el o data pe an vine in tara dar pana anul acesta nu a cerut copii.nu are relarie cu copii ,suna de cel mult4 ori pe an nu plateste pensia alimentara si nu se intereseaza de viata copiilor cu toate ca eu i-am oferit nr de tel al copiilor pt a putea vb.cu ei.problema este ca,copiii nu vor sa mearga la el nu ,nu am cum sa ii conving (baiatu de a spus ca daca il oblig sa mearga la tatal sau o sa fuga de la el).Acum cum eu tot i-am cerut pensia alimentara a spus ca o sa mearga in tara pt.a ma denunta ca nu ii duc copii in vara ca sa tea cu el.ce pot face in situatia aceasta??nu vreau sa obig copii dar nu vrau sa patesc nici eu nimic pentru ca ei nu vor .cum sa fac sa fie bine??va multumesc tuturor ce imi pot da un sfat