avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1436 soluții astăzi
Forum Activitate Stefan.B

Activitate Stefan.B

Va multumesc pt raspunsuri.
Va multumesc pt raspuns. Nu am incheiat niciun alt act, am dat doar o simpla declaratie la notar. Nu am incasat chirie, le-am oferit-o in mod gratuit si tot in acea declaratie nu am specificat o perioada anume. Societatea a folosit cladirea in ultimii 3 ani.
Buna ziua. Am dat o declaratie la notar prin care am spus ca sunt de acord ca o societate sa isi desfasoare activitatea in mod gratuit in cladirea mea, nestabilind perioada. Cum imi pot retrage/revoca/anula acea declaratie facuta la notar? Nu as dori sa ajung in instanta, ci doar sa nu mai permit acelei societati sa imi foloseasca cladirea si sa le acord o perioada rezonabila de timp sa elibereze cladirea. Multumesc

raluk0207 a scris:

In afara acelei declarații, ati mai încheiat și în contract de comodat/închiriere?

Nu, nu am incheiat alt act.
Buna ziua. Am dat o declaratie la notar prin care am spus ca sunt de acord ca o societate sa isi desfasoare activitatea in mod gratuit in cladirea mea, nestabilind perioada. Cum imi pot retrage/revoca/anula acea declaratie facuta la notar? Nu as dori sa ajung in instanta, ci doar sa nu mai permit acelei societati sa imi foloseasca cladirea si sa le acord o perioada rezonabila de timp sa elibereze cladirea. Multumesc
Buna ziua. Eu detin o cladire pe proprietatea altei persoane (am construit cladirea cu acordul proprietarului terenului) si ulterior am facut o declaratie la notar prin care am declarat ca sunt de acord ca o societate sa isi desfasoare activitatea in cladirea mea in mod gratuit. Acum as dori sa imi retrag acordul de la notar. Pot schimba acel act de la notar? Multumesc
Multumesc frumos pentru timp si raspunsuri! O seara buna!
Multumesc de reply,

Sediul apartine unei alte persoane, neinrudita cu mine si am incheiat un contract de comodat.

Multumesc
Daca radiez o intreprindere individuala si mai am unele datorii la stat, cum ar fi contributiile sociale, in acest caz ar putea sa fie pus sechestru pe sediu, avand in vedere ca nu este proprietate personala? Multumesc.
Răspuns la discuția Radiere intreprindere individuala
Multumesc pt raspuns, dar nu se poate face ceva in privinta asta? Daca as fi avut posibilitatea sa le platesc as fi tinut intreprinderea in continuare.