avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate FloryF

Activitate FloryF

Răspuns la discuția Decizie de refuz plata- FGA
motivul este depasirea termenului de 90 zile din momentul in care a fost publicata decizia de faliment Astra Asigurari
Buna ziua,
Am primit decizia de la FGA cu refuz de plata pentru o reparatie din 2016.
Service-ul a fost recomanadat de catre un reprezentant FGA dupa multe "ture" pe la institutie pentru obtinerea de informatii de cum as putea repara masina ( accidentul s-a produs in 2015, dosarul de dauna fiind intocmit cu o zi inainte de Astra a intra in isolventa fapt ce a condus la refuzul de a mi se repara masina pe baza RCA-ului celui vinovat ).
De mentionat este ca la momentul prezentarii in service , am semnat declaratie/ cesiune de creanţă pentru service, ei mentionand ca se vor ocupa de tot ce este necesar, nefiind implicata in ceea ce urma dupa scoaterea autovehiculului din service( predare documentatie etc).Astfel, eu am cedat drepturile de despăgubire din partea FGA către ei ca ei să-şi stingă cheltuielile apărute cu reparaţia maşinii mele pe RCA-ul celui vinovat.
De asemenea actele semnate de mine in service sunt datate la momentul predarii masinii pentru reparatie , timp ce se incadra in cele 90 de zile , si nu dupa trecerea acestora .
Acum eu ce pot face in aceasta situatie? Cu ce sunt vinovata daca cererea de plata a fost depusa dupa cele 90 zile? Ce este de facut in acest caz?

Multumesc
Răspuns la discuția Plata FGA
Buna ziua,
asa cum ati mentionat si dvs mai sus, am primit decizia de refuz de plata de la FGA , desi dosarul de dauna a fost deschis in timp util.
Exact aceeasi situatie, service-ul a fost recomanadat de catre un reprezentant FGA dupa multe "ture" pe la institutie pentru obtinerea de informatii .
De mentionat este ca la momentul prezentarii in service , am semnat cesiune de creanţă pentru service, ei mentionand ca se vor ocupa de tot ce este necesar, nefiind implicata in ceea ce urma dupa scoaterea autovehiculului din service.
Astfel, eu am cedat drepturile de despăgubire din partea FGA către ei ca ei să-şi stingă cheltuielile apărute cu reparaţia maşinii mele pe RCA-ul celui vinovat.
Acum eu ce pot face in aceasta situatie? Cu ce sunt vinovata daca cererea de plata a fost depusa dupa cele 90 zile? Ce este de facut in acest caz?

In cazul in care aveti mai multe informatii va rog sa ajutati cu un raspuns. Multumesc