avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Isssaa

Activitate Isssaa

Ce as putea sa fac sa i conving ? Ajutati ma cu un sfat ce sa mai fac sa il pot scoate cu o pedeapsa cu suspendare.
Da am facut asta prin intermediul unui mediator iar acesta a trm invitatii catrre firme iar acestia au spus ca nu vor impacare.
Am incercat sa fac impacare dar nu sunt de acord nu vor sa semneze. Ce as mai putea face sa fie bine pt el? Va multumesc
Buna seara as dori sa ma ajutati cu un sfat. Sotul meu este retinut pt furt calificat este retinut de 2 luni pe 14 ian ii se va termina al 2 lea mandat de 30 de zile. El este retinut la brasov avand 3 fapte 1furt calificat iar 2 furt simplu prejudiciu recuperat fiind de 3000 la toate cele 3 fapte. Iau mai gasit inca 3 fapte de la bucuresti sau reunit dosarele la brasov din cele 3 fapte de la buc 1 furt calificat prejudiciul de 6800 lei iar 2 furt simplu la una este prejudiciul recuperat acesta fiind de 3000 de lei. El este primar nu este recitivist ce sanse ar avea sa scape din inchisoare ?