In perioada 26 mai-05 iunie 2025 pacientul in varsta de 89 de ani, tatal meu a fost internat la sectia medicala a spitalului clinic privat.
Datorita faptului ca eu am adus un pacient pe picioare, constient si am luat acasa un pacient cu pampers si confuz si care nu se poate deplasa deloc am cerut conducerii spitalului anumite explicatii pe care eu nu le-am primit.
1.Explicatia administrarii unor medicamente asa cum a reiesit din devizele medicale de care nu am fost instiintata(de exemplu Haloperidol).
2.Explicatia faptului de ce nu a fost tratat de un hematolog in spital.
3.Explicatia vanatailor si vaselor sparte de pe tot corpul (am fotografii).
4.Explicatia degradarii starii de sanatate-eu am adus un pacient pe picioare si am luat acasa un pacient cu pampers si confuz si care nu se putea deplasa deloc.
Acum este internat la un spital de stat sa vad daca se mai poate face ceva!
De unde sa știu????
Eu totuși vreau sa încerc dacă găsesc un avocat bun pro bono! Am cheltuit cu tatal meu săracul căci despre el este vorba o căruță de bani
- Nu mai menționați numele clinicii, regulamentul forumului nostru NU permite identificarea persoanelor fizice sau juridice implicate în spețe. -
Buna dimineata! Nu vrea nimeni sa isi faca reclama cu un caz de succes vad. Este vorba de un pacient internat pe picioare si externat plin de vanatai, cu pampers si confuz.