avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Activitate Rydantares

Activitate Rydantares

M-au informat verbal . Niciun vecin nu are garaj . Toți au primit același răspuns ca mine . Sunt vreo 4-5 garaje construite dar se afla in vecinătatea altui bloc , iar spațiu construibil lângă acele 5 nu mai este . Fără o localizare exactă degeaba presupun unde ar putea fi ...trebuie sa îmi spună ei acest lucru . Pai și la cadastru am opțiunea asta de a cere in scris ? Cum trebuie sa procedez și ce am de făcut după aceea cu acea petiție ?
Buna seara ! Da este contract de vânzare cumpărare , dar am 2 CF URI , unul pt apartament și terenul de sub apartament , iar altul cu suprafața terenului pt garaj . Ideea e ca nici un alt vecin nu beneficiază de acel Loc de garaj, toți îl au in acte dar fizic nimeni nu stie unde este (v-am spus in mesajul anterior de ce ) . Nu cunosc niciun vecin deoarece harta nu e detaliata înțelegeți ? Așa au spus cei de la cadastru ..și asta e problema mea . Cum pot sa ii oblig sa îmi spună unde e acel teren ? Ce pași am de urmat ? Fiindcă cineva beneficiază de acea suprafața de 670mp abuziv și bănuiesc ca cei de la cadastru au mușamalizat .
Buna ziua! Am achiziționat un apartament la care am inclus pe titlul de proprietate o suprafața de 20mp denumită “teren pt garaj” . Am toate actele pt acel teren inregulă, CF, impozit plătit la zi . Problema mea este ca cei de la cadastru nu mi-l pot “arăta” unde este , deoarece au “aruncat “ hărțile vechi, iar pe cele noi nu se distinge fiindcă sunt făcute la scara mai mare și nu se vede . Am impresia ca s-a construit ceva abuziv pe acel teren de 670mp (suma tuturor cotelor vecinilor cu drept de teren adunata) . Va rog sa îmi Spuneti care sunt pașii de urmat sau ce am de făcut pt a intra in posesia acelui teren sau pt a fi despăgubit . Menționez ca administratora asociației de proprietari ridica din umeri și zice Ca nu stie nimic . Va mulțumesc anticipat .