avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Activitate Inconvenience

Activitate Inconvenience

Va multumesc mult pentru toate răspunsurile care mi le-ați oferit, ati fost de mare ajutor pe tot parcursul procesului care l-am avut. Felicitări pentru ajutorul care il oferiți tuturor utilizatorilor.
Da s-au unit toate cele 3 infracțiuni. Aceea e condamnarea definitivă și nu mai sunt cercetat pentru nimic.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

S-au reunit dosarele si ati fost trimis in judecata si condamnat pentru toate faptele sau mai sunteti cercetat in prezent pentru vreuna?

Buna ziua , am o intrebare pentru domnii avocați care au urmărit si mi-au raspuns deja la întrebările puse pana acum. Pe 26 iunie am primit într-un final si sentinta definitiva care este de 1 an si 2 luni cu suspendare cu 2 ani si 6 luni sub supraveghere plus 60 de zile de munca, in total pentru toate cele 3 fapte comise. As dori sa stiu de acum cand am voie să dau iarăși de permis?
inca nu stiu data procesului,Dar vin cu o intrebare noua, permisul meu inca este suspendat in Romania pana voi avea procesul, in situatia de fata as avea voie sa. Dau de permis in anglia si sa conduc doar in anglia?
Revin deoarece în data de 22 din cauza discuțiilor cu familia am mai băut o data și iar am fost prins în același loc de data asta cu 0,90
în etilotest, amândouă dosare au fost împreunate, în primul dosar rezultatul fiind de 1.55 în sânge iar în al 2Lea 1.65.
Am fost chemat la politie și am dat declarație ca suspect, apoi ca inculpat, declarațiile fiind aceleași. Eu împreună cu avocatul meu încercăm sa facem un acord de recunoaștere. Întrebarea mea este dacă as avea șanse reale ca procurorul de caz sa accepte acest acord: suspendare ( sau amânarea, nu mai țin minte cu exactitate) executării pedepsei de 2 ani și 6 luni plus 80 zile munca în folosul comunității?
Am fost prins azi noapte conducând cu o alcoolemie de 0.84mg alcool pur în aerul expirat. Menționez ca mi sau recoltat și 2 probe biologice la interval de 1 ora fiecare. Cooperand fiind am semnat fiecare decizie luata de agentul de politie. În trecut nu am mai avut antecedente rutiere permisul avându-l de 10 ani, doar 2 amenzi pentru.viteza neplătite. As dori sa știu va rog frumos dacă am șanse sa scap cu pedeapsa cu suspendare.
Am fost prins cu alcoolemie de 0.84mg, care este pedeapsa pe care o pot primi nemaiavând antecedente.?